...
Napisał(a)
razem z qmplem robilismy cykl składający sie z samej deki go już dawno dopadło deka dick mnie dopiero niedawno on wczesniej zaczynał cykl ma teraz robic odblok ile clomidu potrzebuje po samym braniu nandrolonu 8 tygodni z góry thx
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kreatyne możesz zacząć brać od razu po cyklu.
Jeśli chodzi o clostil begyt :
1-300 mg
2-11 - 100 mg
12-25 - 50 mg
Możesz też dołączyć nolvadex 20 mg ED.
Jeśli chodzi o clostil begyt :
1-300 mg
2-11 - 100 mg
12-25 - 50 mg
Możesz też dołączyć nolvadex 20 mg ED.
1
...
Napisał(a)
powiedz jakie efekty i ile brałeś 

<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
20 zdecydowanei za malo ,30minimum (36) -i neich po odbloku zrobi badanie poziomu tescia i jak bedzie zamalo to niech znowu sie odblokuje ,moglby dorzucic hcg ,pozniej clomid
...
Napisał(a)
ja biore 40 tabl clomidu po 10 tyg deki oczywiście nie samej
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
Lepiej wziąć więcej niż za mało. Dobra terapia pocyklowa to podstawa. Witalność, samopoczucie, libido no i oczywiście spadki.
...
Napisał(a)
no ale za dużo tez nie mozna !
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
Wiadomo. Największy problem tkwi w tym ,że każdy jest inny i inaczej się odblokowuje. Ja na swoim przykładzie zauważyłem ,że czas na odblokowanie mi się notorycznie wydłuża wraz z kolejnym cyklem.
I tak kiedyś starczało mi 20 tabsów clostilu a po ostatnim cyklu musiałem po raz pierwszy powtórzyć odblok (HCG + clostil + nolva).
I tak kiedyś starczało mi 20 tabsów clostilu a po ostatnim cyklu musiałem po raz pierwszy powtórzyć odblok (HCG + clostil + nolva).
...
Napisał(a)
dobra powiedzmy ze ma 20 tabletek dokupi jeszcze 20 tabletek bedzie miał 40 rozpisze mi ktos to??:)
...
Napisał(a)
mam jeszcze 200 tabletek kreatyne walic kretke razem z odblokiem czyli 2 tygodnie po ostatnim strzale?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!