...
Napisał(a)
Witam pare dni temu napisalem ze potrzebuje pomocy w rozpisaniu ssa pisaliscie zebym zaczal dobra diete podaliscie ilosci w gr na kg ciala stosuje ja 5 dzien 3 dni bylo git teraz zaczyna mnie ostro przeczyszczac czy to normalne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jem co 2 godziny bardzo male ilosci tylko obiad obfity a wiec sniadnanie jakies 3 jajka po 2 godz jakies 100 gram twarogu pozniej obiad ciemny ryz okolo 1, 5 paczki do tego piers z Iindyka I wazywa potem znowu jakies 100 gram twarogu za kolejne 2 godz kolejna piers kolacja z 3 jajek
...
Napisał(a)
Nigdy biegunka nie jest normalnym objawem, no chyba, że wcześniej nie dojadałeś ostro i teraz organizm się przyzwyczaja do nowej ilości pożywienia
...
Napisał(a)
No wlasnie wczesniej byly nie regularne posilki bez liczenia teraz zmiana I w 5 dniu takie objawy
...
Napisał(a)
Organizm różnie może zareagować na zwiększoną ilość białka tym bardziej jak przechodzi sie z diety 'byle jak, byle co, byle kiedy' na dietę wysokobiałkową. Także może być to spowodowane nadmiarem błonnika, który jest obecny w wielu produktach mlecznych. Daj sobie kilka dni, wszystko się powinno unormować, jak nie balansuj dietą i staraj sie zrezygnować ze wspomagaczy w proszku.
...
Napisał(a)
Dokładnie i trzeba rozróżnić przeczyszczanie wodą (typowa biegunka) od częstszego oddawania stolca w ciągu dnia.
...
Napisał(a)
alleyezonmeTakże może być to spowodowane nadmiarem błonnika, który jest obecny w wielu produktach mlecznych.
Mam nadzieje, że to tylko pomyłka i miałeś na myśli produkty zbożowe

A co do czyszczenia na diecie to najczęściej albo jest to spowodowane właśnie nadmiarem błonnika albo płynnych tłuszczy
"It's a lifestyle - train like there's no finish line." - Kai Green
Zapraszam do mojego dziennika treningowego :) - http://www.sfd.pl/El_zet__Michał_Zadykowicz__przygotowania_do_sezonu_wiosna_2015-t1051101.html#post6
...
Napisał(a)
No wlasnie nie biore zadnych wspomagaczy w prosziu tylko ta dieta a biegunka jak biegunka sama woda
...
Napisał(a)
Myślę, że to pomyłka
normalnie przy węglach kupa u mnie 3xed i gazy do tego, a na vlcd zero gazów i brzuch płaski, także teraz po zmianie ilości spożywanych węgli możesz mieć takie objawy

normalnie przy węglach kupa u mnie 3xed i gazy do tego, a na vlcd zero gazów i brzuch płaski, także teraz po zmianie ilości spożywanych węgli możesz mieć takie objawy
...
Napisał(a)
janiu228No wlasnie nie biore zadnych wspomagaczy w prosziu tylko ta dieta a biegunka jak biegunka sama woda
Jak sama woda, to może po prostu łapnąłeś jakąś wirusówkę i przez przypadek zbiegło się to ze zmianą diety?
...
Napisał(a)
heh, zamyśliłem się o laktozie w mleku i pisze o błonniku. Proponował bym abyś wrzucił swoją dietę na potreningu i przedstawił ją nam. Jesz regularne posiłki co 3h?
...
Napisał(a)
ja wam naswietle sytuacje dokładna definicja...
3 wolne stolce w ciagu 24 godz oznacza biegunke
3 wolne stolce w ciagu 24 godz oznacza biegunke
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!