od 2,5 tygodnia zaczynam brać kreatyne Creatine Mega Caps. Mam pytanie czy ona może byc przyczyna powstania wyprysków na nogach i czesciowo plecach, troche na rękach. Wczesniej mialem takie wypryski ale bardzo malo i tylko na nogach, czy kreatyna mogła je nasilic? Prosze odpiszcie jak to leczyć. Bylem u dermatologa i dała mi jakies tabletki za 38 zł i maśc robioną. Z góry THX
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
chcialbym dodać że są to małe pęcherze o barwie czerwonej o średnicy około 3 mm. Miał to z was ktoś ?
...
Napisał(a)
niby mogła - kto to wie ...
taka reakcja zawsze jest mozliwa
a co do stałeś za tabletki i maść ?
taka reakcja zawsze jest mozliwa
a co do stałeś za tabletki i maść ?
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
tabletki to Telfast 180, a maść jest robiona więc nie znam jej nazwy. Do skończenia kreatyny zostały mi 2 tygodnie jak myslisz przerwać branie jej?
...
Napisał(a)
jeśli to rzeczywiście ona zawiniła to bym przestał
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
oki dzieki za radę, a jak myslisz czy odstawić ją, wyleczyć a potem na nowo brać? czy ja sprzedać??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!