...
Napisał(a)
Witam właśnie kończę opakowanie Pro Xenum RX Teste (enan 250mg). Lekki wzrost libido. Jestem na bombie właśnie 29 dni. Powinienem już poczuć jakąś pompe…. Niestety za bardzo nic nie czuję. Głównie chodzi Mi o to jakie firmy polecacie? Na teraz na już.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wstaw ankiete wypelnij wszystkie pola, a o laby tutaj pytaj https://www.sfd.pl/PL_Realia__czyli_co_warto_brać-t1185335.html
...
Napisał(a)
co się dzieje.... właśnie się nic nie dzieje... Oprócz lekkiego wzrostu siły, lekko podniesione libido. Z doświadczenia wiem, że dobry towar już powinien działać. Dobrą pompę mam chyba tylko dla tego, że wpier***** dużo cytruliny. Być może ten teść coś działa Sam nie wiem, może jeszcze poczekać i na koniec opakowania się wkręci ;p. e5d leci
Chociaż sustanon z Malaya poczułem po 2 miesiącach.... ale jak wszedł to jak morderca... Tylko jego biłem e4d, a po 3 miesiącach e3d
Chociaż sustanon z Malaya poczułem po 2 miesiącach.... ale jak wszedł to jak morderca... Tylko jego biłem e4d, a po 3 miesiącach e3d
...
Napisał(a)
Odpocznij przez week, w pon z rana idź zbadaj poziomu testa.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!