...
Napisał(a)
Witam zrobił mi sie zrost ostatnio na prawym pośladku jak biłem igła ciężej wchodziła ale noe bolało to. Bije oczywiście na zmianę prawy lewy i macie sposób na zrosty? Obecnie smaruje maścią alantal plus rano i wieczorem a w dzień robie ta kuracje co na forum znalazłem ze wazelina smaruje na to ciepły wacik nasiąknięty spirytusem zaklejał folia na dwie godzinki i tak raz dziennie robie. Cos polecicie jeszcze?i co do strzałów moge robic dalej w prawy pośladek tylko obok zrosty wpływać sie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Który to twój cykl?
Jakich igieł używasz?
Jakich igieł używasz?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Cykl pierwszy na enanie 250 co 4 dni raz prawy raz lewy poslad a igły mam 0.8 x 40mm
...
Napisał(a)
0.8 to grubo.. Podchodzi pod sado... Weź o.6 i jak bijesz tak mało to możesz lecieć w uda i masz 4 miejsca, tak więc to też spowoduje, że tych zrostow nie będzie albo będzie mniej.
...
Napisał(a)
Mówisz igła za gruba? To co dac mniejsza igle tak? A co do uda nie moge znaleźć nigdzie jak w udo robic i w jakim miejscu i jakie igly
...
Napisał(a)
Łodzianin a co to jest bo czuje w miejscu iniekcji pod skóra jakby guzek zgrubienie i jak strzał szedł to ciężej wbijało sie tylko
...
Napisał(a)
Ja bije tylko w uda na zmiane. Od przodu i z zewnetrzej strony, bo tu jest najmniej zyl. Bije roznie, praktycznie od troche nad kolanem po sama gore. Przy aspiracji jeszcze nigdy nie zaciagnalem krwi. Ze dwa razy trafilem w jakis nerw,ale nie bolalo, a tak jakby jakies cieplo rozeszlo sie po nodze.
Igly uzywam 05x25.
Zmieniony przez - arek.z90 w dniu 2018-11-02 11:10:13
Igly uzywam 05x25.
Zmieniony przez - arek.z90 w dniu 2018-11-02 11:10:13
...
Napisał(a)
Massive89Łodzianin a co to jest bo czuje w miejscu iniekcji pod skóra jakby guzek zgrubienie i jak strzał szedł to ciężej wbijało sie tylko
Pewnie pozostałość po poprzedniej inj
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Tutaj ludzie wbijają kilkanaście lat , średnio kilka iniekcji w tygodniu i żadnych zrostów nie maja
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!