...
Napisał(a)
Witam...nie mogę znaleźć na forum nigdzie na temat jakiejś maści na wyskakujące syfy na cyklu...czy jest coś co pomaga prócz Izoteku :), z góry dziękuje za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co leci? Może być ze syfy od estro albo wątroba w dupe dostaje więc o yo zadbaj na początek
...
Napisał(a)
Mydło siarkowe, witaminki, jak wyciskasz to porządnie przecierac spirytusem. Suszyć na słońcu i solarce.
...
Napisał(a)
Mi na estro 2x ponad norme wysyfilo cale plecy, normalnie (nawet na tesciu) nie mam takich problemow. Po przejsciu z dlugiego tescia na propa, estrogen mi wysala wiecej niz wczesniej. Rozumiem, ze im wyzszy estrogen, tym wiecej syfow ?
...
Napisał(a)
Wiekszosc tak wlasnie reaguje na wysokie estro,ja po rocznej kuracji IZOtekiem nie mam juz receptorów ktore produkuja łój wiec nawet jak mam estro wyj**ane w komos to mam czysta skore.Jesli problem jest powazny to pomysl o izo a bedziesz mial spokoj raz na zawsze 

...
Napisał(a)
Bez łojotoku nie ma trądziku. Głównym hormonem pobudzającym wydzielanie łoju jest DHT. Testosteron jest przekształcany w DHT, między innymi w skórze, pod wpływem enzymu 5-alfa reduktazy. Gruczoły łojowe wyposażone są w receptory androgenowe, które po połączeniu z androgenem (DHT) stymulują wydzielanie łoju, przy czym DHT jest 5-10 razy mocniej przyciągany przez te receptory niż testosteron.
Trądzik to DHT. U mnie od zawsze, wchodzę na wino, proviron - pojawiają się syfy.
Ile razy widzieliście grubasow z wywalonym estrogenem i z cerą gładką jak pupka niemowlaka ?? Czy jak sięgniecie pamięcią to osoby z dużym problemem trądzikowym nie są zazwyczaj chudsze??
Naturalnie trądzik przeważa u ludzi którzy są w okresie dojrzewania i głownie u chłopaków. Wtedy wlasnie mamy najwyższe poziomy DHT - bo to hormon, który jest odpowiedzialny za wykształcenie się drugorzędnych męskich cech płciowych ( siła, niski ton głosu - mutacja, zarost itp.)
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2016-07-09 20:18:39
Trądzik to DHT. U mnie od zawsze, wchodzę na wino, proviron - pojawiają się syfy.
Ile razy widzieliście grubasow z wywalonym estrogenem i z cerą gładką jak pupka niemowlaka ?? Czy jak sięgniecie pamięcią to osoby z dużym problemem trądzikowym nie są zazwyczaj chudsze??
Naturalnie trądzik przeważa u ludzi którzy są w okresie dojrzewania i głownie u chłopaków. Wtedy wlasnie mamy najwyższe poziomy DHT - bo to hormon, który jest odpowiedzialny za wykształcenie się drugorzędnych męskich cech płciowych ( siła, niski ton głosu - mutacja, zarost itp.)
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2016-07-09 20:18:39
1
...
Napisał(a)
Dla mnie bardzo pomogl tetralsysal. Do tego jak wrzucilem tad-600 to znikly mi wszyskite syfy a meczylem sie z tym 1,5 roku :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!