Cześć.
Potrzebuje porady gdyż posiadam mały kłopot. Od 20 lat uprawiam sporty walki i co jakiś czas, „suplementuję", różne środki. Trenuje na poziomie powiedzmy wyczynowym, ale robię to amatorsko, czyli dla siebie. Aby wytrzymać reżim 10-12 treningów tygodniowo wzmacniam się, ze 2 razy na rok testem prolongatum jelfa. Czas cyklu to zazwyczaj 1 ml co 4-5 dni przez jakieś 8 tygodni. Przeszedłem kilka takich cyklów w życiu, czasem wrzucałem do tego ze 4-5 deki na taki cykl. W sumie pasowało mi to ale jednak postanowiłem coś zmienić.
Kumple z grupy namówili mnie na propionat (jakis rosyjski). I tu właśnie zaczęły się moje kłopoty.
Jestem po 4 strzale. Aplikuję po 5 mm co 3 dzień (w uda). Miejsca w które wbijałem wyjątkowo mocno mnie bolą. Nie ma żadnego obrzęku czy siniaka, jednak ból w mięśniu czuję dosyć mocny, w sumie do tego stopnia, ze mam problemy z chodzeniem (jakbym miał mocno rozbite uda przez lowkicki). Do tego jeszcze każdego dnia po strzale mam uczucie mocnego stanu zapalnego w organizmie (dreszcze, stan podgorączkowy czy bóle mieśniowe w całym ciele).
Przez tyle cykli może miałem stany lekkiego osłabienia organizmu, ale nigdy do tego stopnia. Myślę, że problem nie leży też w iniekcji ponieważ wydaje mi się, iż jestem w miarę doświadczony i jeden, może dwa strzały mógłbym zepsuć, ale nie cztery.
Czy ktoś z Was spotkał się lub miał doświadczenie z tego typu problemem?
Za chwilę wrzucę zdjęcie preparatu.
Zmieniony przez - Jarman w dniu 2010-09-27 23:49:27