...
Napisał(a)
Witam od tygodnia jestem na cyklu z ph, od dwóch dni czuję kłucie w okolicy trzustki oraz serca.. co może być powodem ? Jakie osłonki zażywać na serce? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
magnez+omega3+czosnek+aspiryna+jemioła
Jak nie pomoże to do lekarza po leki na zbicie ciśnienia. Jak na cyklu i zapobiegaczach będziesz miał poniżej 140 to jest w miarę O.K.
Jak nie pomoże to do lekarza po leki na zbicie ciśnienia. Jak na cyklu i zapobiegaczach będziesz miał poniżej 140 to jest w miarę O.K.
...
Napisał(a)
Wyrywkowo, czasem w całej klatce piersiowej ale z reguły z lewej strony.
...
Napisał(a)
raczej na pewno są to nerwobóle ,ale jak sie boisz i chcesz miec pewność to idź do kardiologa i zrób se ekg albo jak masz więcej siana usg 

...
Napisał(a)
Dzięki za odp. aaa czym to może być spowodowane gdyż nie miewam od jakiegoś czasu większych nerwów.... Ph zwiększa czy zmniejsza ciśnienie ? Więc potrzebne jakieś osłonki na serce czy olać to i przyjąć że są to nerwobóle? Game sog dla Ciebie poleci :)
...
Napisał(a)
PH zdecydowanie zwieksza ciśnienie. Ale jesli jesteś zdrowy(nie masz nadciśnienia) to nie przejmuj sie tym. Po skonczeniu cyklu powinno wszystko wrócić do normy, a jeżeli nie to wtedy można sie zacząć martwić i iść do kardiologa.
--- VIDE CUL FIDE ---
-- No Pain No Gain --
...
Napisał(a)
A czym może być spowodowane bardzo niskie ciśnienie? za dużo jakiś osłonek?? Ciśnienie 120 na 35 lub 130 na 40 :/ za dużo witamin, oslonek?
...
Napisał(a)
nie wiem, pierwsze jest ciśnienie skurczowe a to masz dobre bo prawidłowe jest 120, ale rozkurczowe masz dużo za niskie bo prawidłowe jest 80. Miałeś tak zawsze czy na cyklu tak masz tylko? Jeżeli miałeś tak zawsze to proponowałbym Ci iść do lekarza z tym. Myślę że witaminy i osłonki to raczej nie mają z tym nic wspólnego, raczej wina jest po stronie PH. Jakie PH bierzesz?
--- VIDE CUL FIDE ---
-- No Pain No Gain --
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!