''Kazdy robi co chce dobrze lub zle...''
...
Napisał(a)
Witam orientuje sie ktos moze jak teraz klepie meta razak 10 mg ? kupilem pake i tab, sie krusza gosc twierdzi ze nowy razak tak ma wiecie cos o tym ? z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
razak dobry 

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
ok.dziekowac
ps.mozliwe do wciagania zamiast miesni ryje mozg
ps.mozliwe do wciagania zamiast miesni ryje mozg

...
Napisał(a)
+$+ sru sru
...
Napisał(a)
jestem juz w 9 dni na mecie 30 mg/ed i zadnych efektow masowych i silowych smierdzi mi cos z tym ze mozna latwo ją rozkruszyc mozliwe ze walek czy zanizone stezenie ? dodat tylko ze dieta i trening jest dopracowany
...
Napisał(a)
Jeżeli dieta i trening dopracowany to możliwe, że masz fake, kumpel szamał tą metkę pół roku temu z dietą którą przestrzegał regorystycznie i poszedł +7 kg dobrego mięcha, jeżeli się kruszy to coś z nią nie tak...
...
Napisał(a)
tez mi sie wydaje ze nie powinna sie kruszyc... cisninie wysokie jest i zgaga rano jest . opokowanie bylo z hologramem tyle co czytalem na forum to nie ma walkow tego razaka.
...
Napisał(a)
Ale powiedz mi szczerze kto wie co tam siedzi w tych tabletkach, skoro to under? Nigdy nie ma pewności w dzisiejszych czasach, nawet z środkami aptecznymi które też są wałowane, wszystko to teraz loteria...
...
Napisał(a)
no niby tak ,chyba odstawi to gowna a zainwetuje w cos innego jest wtedy jakis pewny towar moze polska z jelfy ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!