madajos84
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kuzyn wziął niedawno 1/2 buteleczki na czym zrobił 5 kilo które nastepnie spadło co świadczyc moze jedynie o niezadobrej jakości tej masy.
niestety na własne oczy tego nie widzialem, jedynie czytałem jego relacje na gg
niestety na własne oczy tego nie widzialem, jedynie czytałem jego relacje na gg
1
...
Napisał(a)
to typowy tucznik. jakosc mizerna. podnossi poziomestrogenu co niesie za soba mozliwosc gini i ogolnie fatu.
...
Napisał(a)
nie wiem po co komus jakis shit na apetyt
ktory w dodatku ciągnie sam fet....
trenujsz ostro,wiec chodzisz glodny,jesz duzo i rosniesz(powinienes
)

trenujsz ostro,wiec chodzisz glodny,jesz duzo i rosniesz(powinienes

p****** to co kto o Tobie mysli
...
Napisał(a)
nie widze tego środka w kulturystyce chyba ze...
wpadł mi do głowy kiedyś taki pomysł zeby zapodawac megace w bardzo lajtowych dawkach w polączeniu z tamoxifenem w celu poprawy apetytu bo nie najlepiej z tym u mnie
samo megace przy normalnym dawkowaniu = fat
jak ktos robi codziennie aeroby to moze nie ma problemów z apetytem
Zmieniony przez - klufczyk w dniu 2006-02-25 01:34:46
wpadł mi do głowy kiedyś taki pomysł zeby zapodawac megace w bardzo lajtowych dawkach w polączeniu z tamoxifenem w celu poprawy apetytu bo nie najlepiej z tym u mnie
samo megace przy normalnym dawkowaniu = fat
jak ktos robi codziennie aeroby to moze nie ma problemów z apetytem

Zmieniony przez - klufczyk w dniu 2006-02-25 01:34:46
...
Napisał(a)
Megace jest dla osob wyjatkowo szczuplych!!Roznie dzial na rozne osoby,to zalezy od organizmu.Niektorzy potrafia na 2 butlakach przytyc nawet z 15kg!!Inni np 5kg.Ale na pewno dziala!!Ja wypile poltora butelweczki i przytlem 8kg.Zdobywasz po tym sama mase,ktora musiz spalic na silowni!!Ale naprawde goraca polecam osobom chudym,na pewno beda zadowoleni!!Po Megace ma sie strasznego "paka".Twoim najwieksza pokusa jeste jedzenie,bedziesz zaskoczony ile potrafisz wszamac!!Objawy niepozadane jakie odczulem na sobie to to ze musialem z 2 razy w nocy wstawac do lazienki sie"odlac",i "maly" gorzej funkcjonuje hihi.A;le bez obaw mozna pykac!!!POZDRO
...
Napisał(a)
dobry dopalacz do cyklów. doceni każdy kto próbuje jeść 7 razy dziennie, szczególnie proteinki.
...
Napisał(a)
dla leszczy jest ok 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
a ten megace na allegro to nie zadna podrobka ?? myslałem ze to na recepte hest
Polecane artykuły