...
Napisał(a)
Czy brał ktoś Decaject z datą ważności Feb 2010 i czy towar okazał się dobry? Na forum deca z eurochemu jest polecana natomiast stosowana przeze mnie decaject z tej serii to wy***ka. Chciałbym wiedzieć jakie jest wasze zdanie o obecnie wypuszczonych seriach tego produktu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nigdzie nie jestem wulgarny tylko taki juz jestem nie szukam kakaowego oczka.
Szczerze wypowiedzialem swoja opinie i kazdy ma prawo do tego.Mnie to ***ie czy otworzy i gowno zadziala na niego ja powiedzialem co o tym myśle nic wiecej.
Szczerze wypowiedzialem swoja opinie i kazdy ma prawo do tego.Mnie to ***ie czy otworzy i gowno zadziala na niego ja powiedzialem co o tym myśle nic wiecej.
...
Napisał(a)
a widzial ktos decajecta z nadrukowana exp date (05.2010), a nie "pieczatka" ?
Zmieniony przez - frx w dniu 2005-10-07 13:32:29
Zmieniony przez - frx w dniu 2005-10-07 13:32:29
podpisy są dynamiczne :)
...
Napisał(a)
Remi a mozesz napisac z kad wiesz ze to wy***ka ?? Pytam z ciekawosci bo mam trenaject z ta samą datą ;)
...
Napisał(a)
Deca z EC, ktorą brałem dała mi miminalne przyrosty. Zadowolony mogę być jedynie z siły. Był to moj pierwszy cykl, wiec powinienem spodziewać się znacznie wiecej. Diete miałem w miare dobrą. Cykl trwał 9 tyg, dodatkowo wbijałem propionata. Decaject w jakimś stopniu na pewno zadziała, ale tak jakby miała obniżone stężenie. Poza tym pisze o tej serii bo juz widziałem jak kilka osob na tym i innym forum pisało, ze to fake.
...
Napisał(a)
Dokładnie j.w.Jak chciałes masę trzeba było połączyc dekę z metą i jakims długim estrem tescia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Wersja feb 2010 to podróbka mialem tą wersje sprzedaj ja szybko!
I należy sie sugerować wersją!
I należy sie sugerować wersją!
...
Napisał(a)
wbilem cala buteleczke tego soczku
wy***ka ! to samo mial KS.IFBB i nawet o tym posta napisal, wystarczy tylko poszukac
https://www.sfd.pl/temat202872/

https://www.sfd.pl/temat202872/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!