Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
Witam was interesuje mnie jak sie ma ten towar w obecnej chwili chodzi mi o opinie osub stosujacych warto brac ?? slyszalem ogulnie ze to wielki walek...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
e0r wstawiał zdjęcia orginału do dopingu , więc jeżeli ktoś da ci inną niż ta na zdjęciach to mozesz od razu go wyśmiać.
proste że warto , ale tylko org :D
proste że warto , ale tylko org :D
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
Wlasnie cghodzi o to ze koles ma identyczna ale powiedzial mi ze to walek a tego mi nie wcisnie chyba ze jak komus zalatwiam a przyznam szczerze ze niejestem bardzo zadowlony z efektow jakie mak po jego koksie....
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
to nie jest wałek...chyba że sam coś takiego zrobił.
Miałem tą deke w reku i wątpię żeby ktoś podrobił to...niedługo znowu ją będę miał , ale moje foty nie mają polotu do fot e0ra :-/
Miałem tą deke w reku i wątpię żeby ktoś podrobił to...niedługo znowu ją będę miał , ale moje foty nie mają polotu do fot e0ra :-/
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
ttiiggrree i jak twopja ocena ?? brales ja sama czy z czyms??
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
ja osobiście nie brałem , ale każdy kto brał był zadowolony...undery nie mają polotu...
akurat ja mam ją właśnie z grecji
takie dobre dojście
Zmieniony przez - ttiiggrree w dniu 2007-03-28 17:14:58
akurat ja mam ją właśnie z grecji

Zmieniony przez - ttiiggrree w dniu 2007-03-28 17:14:58
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
ttiiggrree dziękuje za miłe słowo. panowie co apteka to apteka. co tu więcej gadać...
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
a z kad ty mozesz wiedziec ze to nie walek co?? dobrego walka nawet nie rozpoznasz czlowieku
Polecane artykuły