...
Napisał(a)
Witam, moze to juz było, ale moze ktoś wpadł na nowe pomysły i mógłby mnie ktoś dobrze pokierować w stworzeniu rozpiski do cyklu dla siebie? Mam 21 lat, 89kg, 180 wzrostu, 2 lata stażu, ostatnio brane 2 cykle z omy i mety:/ Do tego mam 2000mg Deci, 10 shotów prolongatum z jelfy, i 100tabs mety. Mógłby mi ktoś to rozpisac na jakoś 10 tygodni?? Jakis sprawdzowny cykl na max masy mięśniowej. Do koksy oczywiscie gainery, bcaa i kreatyne po cyklu, myśle jeszcze o Animal M-Stak podczas cyklu. Poradźcie, i rozpiszcie...Z góry dzięki:D I odblokowanie Clomidem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1-10 deca 200mg c7d
1-11 prolo 200mg c5d
1-4 meta 15mg ed
obowiazkowo musisz dokupic prolke:)
clomid 2tyg po ost iniekcji 1dzien 100mg potem 50mg 2 paczki powinny starczyc
Generalnie podoba mi sie ten cykl sam bym chcial go zrobic na zime dopiero ale w innej wersi :P
1,2,9,10 deca 200mg c7d
3-8 deca 400mg c7d
1-4 meta 15 mg ed
1-11 prolo 300mg c5d
narazie w myslach zobczymy jak wyjdzie :P
1-11 prolo 200mg c5d
1-4 meta 15mg ed
obowiazkowo musisz dokupic prolke:)
clomid 2tyg po ost iniekcji 1dzien 100mg potem 50mg 2 paczki powinny starczyc
Generalnie podoba mi sie ten cykl sam bym chcial go zrobic na zime dopiero ale w innej wersi :P
1,2,9,10 deca 200mg c7d
3-8 deca 400mg c7d
1-4 meta 15 mg ed
1-11 prolo 300mg c5d
narazie w myslach zobczymy jak wyjdzie :P
...
Napisał(a)
asdf0r, to jak myślisz, ile dać tego prolo?? tak zeby był co 5 dni, przez 10 tygodni? To wyjdzie 14 shotów, przypasi??
...
Napisał(a)
Witam, wtrące sie do tematu bo szkoda zaśmiecać forum. Cykl ten sam tylko prolo 13 tyg a deca 11 tyg. Pytanie o odblokowanie mam clomid i nolvadex. Wystarczy sam clomid tak jak wyzej jest napisane ? I jeszcze jedno czy metke mozna brac przez ok.6 tyg (100tabs) czy lepiej tylko na kicka ? Cel -> MASA
...
Napisał(a)
A co z tą metą ?? Mozna normalnie brac przez 6 tyg. piramidka czy moze tylko na start?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czy branie winstrolu tylko w dni treninga ma sensa?
Następny temat