- dorzucić jakiś inhibitor aromatazy, exemestan lub letro. Pomoże to ? Bo nie wiem czy dalej ciągnąć czy zrobić off na 3 miesiące ?
...
Napisał(a)
Biorę 7tydz enan 250 e5d. 2 tyg temu pojawił się guzek/gino około 1cm. Odrazu wziołem nolvę 60mg przez pierwszy tydzień, następnie po 40mg do dzisiaj. Guzek jest już jak pól tictaka. Po strzale enana guzek zwiększa sie i stopniowo zmniejsza do następnego strzału. Chciałem pociągnąć cykl jeszcze 8 tyg. I dodać turę. Estrogen w górnej granicy normy. Prolaktyna w normie i teść poza skale.
- dorzucić jakiś inhibitor aromatazy, exemestan lub letro. Pomoże to ? Bo nie wiem czy dalej ciągnąć czy zrobić off na 3 miesiące ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
exe zbijesz niżej i może wystarczy,ale cofnąć gino może praktycznie tylko letro
jeśli to gino na pewno jest
jeśli to gino na pewno jest
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!