Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1407 razy
słowa kluczowe: torbiel  najądrza 
Autor

torbiel najądrza

SFD

Wysłana - 18 marca 2010 22:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

ogólnie mam problem z erekcją, czy to możliwe, że to jest spowodowane tym, że od kilku lat mam torbiel najądrza? Czy myślicie, że po operacji może wszystko wrócić do normy? I czy ta operacja może sie nie udać? Mam 24 lata. Jutro ide do urologa ze zdjęciem USG, ale pytam teraz, bo sie denerwuje. Jak możecie to odpowiedzcie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 marca 2010 15:54 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 25 marca 2010 15:54    Edytuj Cytuj
lekarz mnie zapisał na operacje, poza tym nic mi nie mogl powiedziec, chyba trudno mu stwierdzic o co w tym chodzi... mial ktos taką operacje? Jesli tak, to opiszcie jak to było, czy pomogło na ból i co oprócz tego sie zmieniło

SFD

Wysłana - 28 marca 2010 10:48    Edytuj Cytuj
nikt nie chce odpowiedziec, a mam teraz inne pytanie, zapytam w tym samym temacie, zeby nie tworzyc nowych. Jaki ma wpływ fluoxetyna na poziom testosteronu? Biore bioxetin i zauwazylem, ze jest jeszcze gorzej niz bylo. Skonczyly sie poranne wzwody itp...

xLukaszx

Wysłana - 29 marca 2010 12:40    Edytuj Cytuj
siema
tez mam torbiel na najadrzu i zastanawiam sie czy usuwac , bo ostatnio cos mnie bolec zaczelo bardziej ;a co do bioxetinu to wszystkie psychotropy moga powodowac jakies zaburzenia erekcji poszukaj na goglach

SFD

Wysłana - 29 marca 2010 22:21    Edytuj Cytuj

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.