Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1769 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
STANOZOLOL USP XXIV ??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: stanozolol usp xxiv
Autor "STANOZOLOL USP XXIV ???"   

SFD
 Wysłana - 15 październik 2002 16:42        | zgłoś naruszenie regulaminu

WITAM PANOWIE .OSTATNIO ZAKUPILEM STANOZOLOL USP XXIV DWA LATA TEMU BRALEM TO ALE NAZYWAŁ SIĘ USP XXIII DZIAŁAŁ WYSMIENICIE MAM PYTANKO CO DO TEGO NOWEGO PRODUKTU ...DZIEKI ZA INFO

over

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 16 październik 2002 12:51      [zgłoszenie]

Nie wiem co na to eksperci, ale jeżeli to produkt International Pharmaceuticals, w brązowej buteleczce 10ml to jest chyba ok. Ja wbijałem jakieś pół roku temu właśnie Stanozolol USPXXIV 10ml.

Matti P.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 17 październik 2002 19:15      [zgłoszenie]

chce wbic 10ml 100mg\tyg. waga80 od trzech lat jestem czysty jak myslisz zrobie te cztery kilo suchego mięsa pozrdawiam.

over

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 20 październik 2002 11:20      [zgłoszenie]

Wiesz, najlepiej byłoby to połączyć z Decą. Ja właśnie takim stackiem rozpocząłem przygodę z czarodziejskimi eliksirami. Generalnie to wydaje mi się, że jeżeli chciałbyś pojechać na samym winie, to masz go troche za mało. Mimo wszystko myśle że powinieneś się jeszcze postarać o 5x2ml Deca-Durabolinu.
Pozdrawiam.

Matti P.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 20 październik 2002 20:28      [zgłoszenie]

mam jeszcze dwie butelki i 50 superków ale to dopiero w maju pozdrawiam

over

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 4 listopad 2002 18:51      [zgłoszenie]

do over Mowisz ze brales stanzonol usp XXIII z INTERNATIONAL PHARAMEUTICLAS , tez sobie kupilem z tej firmy ale dece i testosteron cypionate i sa w brazowych ampulkach po 10 ml 200mg/ml, sadzisz ze sa to dobre srodki z tej firmy i ze jak jest napisane deca to w srodku bedzie deca a nie cos innego? POZDROWIONKA

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 4 listopad 2002 20:19      [zgłoszenie]

to dobre produkty,ale są nie legalnie produkowane osobiscie sam nie brałem ich deki słyszałem od znajomego ze kupil prime tej firmy =zachwalał pozdrawiam

over

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 4 listopad 2002 23:22      [zgłoszenie]

ZDJECIE NANDROLONE-DECANOATE USP XXIV KTOS TO JUZ Z WAS SOBIE JUZ WBIJAL?

przyznaj SOG'a

X-VENOM-X
 Wysłana - 5 listopad 2002 10:39       [zgłoszenie]

IP robi dobre rzeczy w dobrych cenach

[http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=44451]

Cypionate i primka z IP? Jestescie pewni? Jesli tak to nie dotarly do mnie jeszcze... Musze sie zakrecic...

Jak ktos ma jakies info na ten temat to prosze o mail...

juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...

Zmieniony przez - X-VENOM-X w dniu 2002-11-05 10:47:44

przyznaj SOG'a ekspertowi
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

STANOZOLOL USP XXIV ???

<< Syf czy nie syf ? - oto jest pytanie... / co to za specyfik? >>

Podobne: testopin-100 & Stanozolol | 100% stanozolol | stanazol usp XXIV 5mg international pharmaceuticals | NA co jest lekiem nandrolon i stanozolol | Dynamic Dev. Labs Mauritius - Stanozolol | srodki na uspokojenie

Warto przeczytać: shotgubn | cwiczenia na plecy | szerokie barki | niesmialosc | zdjecia odzywek | przerwa miedzy cyklem | wiele osób rozpoczyna walke | wiele osób rozpoczyna walke z tluszczem, | dieta bogatotluszczowa | red kick | omega3 dawkowanie | lumbalizacja | sfd.pl | omega 3 redukcja | ile omega | 6 wagnera | balsam po solarium | biedronki | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL