...
Napisał(a)
Witam jestem na cyklu 1-8 testolica i 3-10 winka jestem w 6 tygodniu zuważyłem znaczny spadek libida ,a do tego faja nie ta sama (gietka :) jakas) . Dziwna sprawa , wczesniej leciałem ten sam cykl to było zdecydowanie odwrotnie niż teraz .... Czym to spowodowane ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Bombik zrób badania testa.Widziałem juz walonego testovisa i testolica.Teraz nie można wierzyc żadnej marce.Była walona omka, prolka,trzeba odczuć na wlasnej dupie a nie wierzyc w marke
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
...
Napisał(a)
I jakie efekty ? Idz na badania prolaktyna,teść,estro,prog,itd zmierz ciśnienie
Zmieniony przez - ja111111 w dniu 2011-04-11 00:36:01
Zmieniony przez - ja111111 w dniu 2011-04-11 00:36:01
...
Napisał(a)
ale z faja cos nie tak ... libido moze sie zmiejszylo albo mi sie wydaje ale faja giętka nie stoji w 100 % jak powiino byc
...
Napisał(a)
100 mg na tydzień własnie ... . Leciałem ten sam cykl w zeszłym roku to było całkiem innaczej ... zobacze postaram zrobić sie te badania, a teraz nie jest tak faja z przymusu wstaje .
...
Napisał(a)
Coś mało tego teścia. Podbij na 300mg na tydzień. Ja 150 mg to na moście lecę a nie na cyklu.
Zmieniony przez - drRzezio w dniu 2011-04-11 10:22:29

Zmieniony przez - drRzezio w dniu 2011-04-11 10:22:29
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!