Arkus PRafal318SzczytusKajmanuspanowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy?
Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej trzy razy sile plomienia jaki je smazymy... Tu techniki sa rozne... Na pewno optymalna technika jest smazenie od poczatku na malutkim ogniu i cierpliwe czekanie...
Za to ty masz widzę na ten temat prze ogromną
Powiem ci chłopie że zaskoczyles chyba wszystkich dobrych kucharzy świata,
sorry ale nawet w tym programie co gotuję dzieci, wiedza one żeby wołowina nie była sucha to trzeba ją obsmażyć na grubej ciężkiej patelni z mocno rozgrzanym olejem, czyli szybkie zamykanie porów i później dalszą część gotowania,
i zejdź na zimnie zbyt duża pewność siebie to nie zawsze zaleta
Raczej Tobie się przyda coś na uspokojenie oraz rozmowa z jakimś specjalistą który wytłumaczy Ci że Świat nie jest taki wrogi jak to Twoja głowa Ci generuje. Ja p******e ale a-społeczny typ z Ciebie. Jeżeli tak z każdym zaczynasz jakąś rozmowę albo debatę w jakieś kwestii to współczuje Ci życia.