...
Napisał(a)
pomocy witam mój kolega jest 15 dni po kuracji z omnadrenu z 20 ampułek jaki odblok mu pomoze?? przepraszam za powtórny temat ale to juz czas najwyzszy prosze chociaz o link
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)

2tyg przed odblokiem czyli 1tydzien po ostatnim strzale hcg 1000iu co 2 dni przez 2tyg potem odblok 6dni po 100mg 12 po 50mg powinno zalatwic sprawe
Macieja
MY FOTO http://www.sfd.pl/temat208080/ i strona 4
...
Napisał(a)
ile bedzie kosztowalo te hcg i clomid? kolega mnie prosil abym pisal ten post bo nie ma dostepu do internetu tak jak ja
...
Napisał(a)
Macieja,
kolega jest 15 dni po ostatnim szocie juz,
trzeba zaczac hcg z clomem, cykl nie byl dlugi wiec hcg nie duzo, 1500iu e2d przez 2 tyg razem z clomem, clom przez 3 tyg , moze byc 5czy6dni x 100mg dalej po 50mg
o cenach sie tu nie rozmawia, pozatym skad mam wiedziec po ile to kupisz.
kolega jest 15 dni po ostatnim szocie juz,
trzeba zaczac hcg z clomem, cykl nie byl dlugi wiec hcg nie duzo, 1500iu e2d przez 2 tyg razem z clomem, clom przez 3 tyg , moze byc 5czy6dni x 100mg dalej po 50mg
o cenach sie tu nie rozmawia, pozatym skad mam wiedziec po ile to kupisz.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!