...
Napisał(a)
zakupic sobie odżywke powiedzmy massxxl z treca czy może jakąś poł na pół z olimpu planuje 8 tygodniowy cykl z decą to mój pierwszy cykl
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie kupuj mass xxl'a chyba ze masz tyle kasy ze do twgo dokupisz białko !! polecam whey izolate 90% treca !! do sterydsów konieczne jest białeczko !!
------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
thx sog!! o to mi chodziło chociaż bede miał kase by kupić do tego białkową odżywke . może wiesz jaki powinienem miec na cyklu z deci bilans kaloryczny .powiem że waże 68kg mam 183cm wzrostu mam szybką tendencja do tycia bo kiedys ważyłem 100kg ale wziołem sie za siebie bo za dużo tłuszczu miałem w łapie mam 36,5 w pasie 72cm nie wiem tylko ile kcal bede potrzebował na cyklu. mam jeszcze kreatyne z hi teca i aminokwasy z mlo 325tab wziąść je po cyklu czy w czasie cyklu? z góry thx za odpowiedz a soga juz masz:)
...
Napisał(a)
kalorii przy dece to nigdy nie zawiele !!! .. jak najwięce. (ale nie piwnych
) hmm jak masz kase to i na cykklu bierz te odżywki .. ale póki co to najniezbedniejsza ta kreatyna będzie z tydzień po cyklu .. i wtedy tez te aminokwasy możesz brać !!
p.s thx za sogacza .. tobie też puszczam :D

p.s thx za sogacza .. tobie też puszczam :D
...
Napisał(a)
"kalorii przy dece to nigdy nie zawiele !!! .. jak najwięce" zaje.bista rada 

CONQUER ALL
...
Napisał(a)
noo a jak 

...
Napisał(a)
"waże 68kg mam 183cm wzrostu mam szybką tendencja do tycia bo kiedys ważyłem 100kg ale wziołem sie za siebie " nie mam wiecej pytań
jak sie tak potrafisz "wziąć za siebie" to sie weź za diete jak jużktoś wspomniał a nie za sterydy.
Masz panne konkretna? Rzuci Cie jak weźmiesz samą Dece

jak sie tak potrafisz "wziąć za siebie" to sie weź za diete jak jużktoś wspomniał a nie za sterydy.
Masz panne konkretna? Rzuci Cie jak weźmiesz samą Dece

...
Napisał(a)
nie mam narazie panny jestem wolny a to ze wziolem sie za siebie to oznacza ze mialem za dużo tłuszczu !! nie było widac mi mięsni... oczywiscie po dece zrobie odblokowanie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!