...
Napisał(a)
Mam pytanie czy da sie wogóle kupić winstrol w którejś z polskich aptek? Jeżeli ktoś sie spotkał z takim produktem to prosiłbym o napisanie nazwy handlowej tego środka.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie ma co się dziwić że nie wiedzieli co to jest. W Egipskiej aptece jak zapytasz o Stanazolol czy Winstrol to albo nie wiedzą co to jest i nie mają w spisie leków albo wyciągnął ampy spod lady które są tandetnymi podróbami.
...
Napisał(a)
nie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
moga zamowic w aptece z hurtowni bo kiedys sie tym interesowalem i mieli to w wykazie lekow na hurtowniach
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
zambon normalny sciaglai na zamowienie
sprawdzal mi to typ w aptece byly jeszcze jakies tabsy 2mg nie pamietam idz do apteki i spytaj czy jest mozliwosc zamowic z hurtowni lek i podaj susbstnacje im
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-02-17 14:03:22
sprawdzal mi to typ w aptece byly jeszcze jakies tabsy 2mg nie pamietam idz do apteki i spytaj czy jest mozliwosc zamowic z hurtowni lek i podaj susbstnacje im
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-02-17 14:03:22
pozdrawiam
...
Napisał(a)
tak 2 lata temu pytalem
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Wtedy może, choć wątpliwa sprawa.
Obecnie nie ma opcji żeby zamówić sobie ten środek w aptece / hurt ot tak sobie...
Obecnie nie ma opcji żeby zamówić sobie ten środek w aptece / hurt ot tak sobie...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ogoleni to mnie to wali juz bo mam co potrzebuje ale bylo jak pisze wtedy
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!