Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
775
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11979
Jest dostepny(weterynaryjny), trza miec taka recepte i apteka zamowi, a jak apteka jakas mala, wiejska i nie chce to sie uda do zwierzecego sklepu - proste.
Nie wiem jaka jest cena tego winstrolu (10ml) po zamowieniu przez apteke, sam lekarz nie wiedzial bo zamawia dla siebie z hurtowni.
Świat jest podły.
Degeneracja i zeszmacenie się powinny być twoim atutem.
Skierowane do rzeszy odbiorców.
Świat jest podły.
Degeneracja i zeszmacenie się powinny być twoim atutem.
Skierowane do rzeszy odbiorców.
Szacuny
29
Napisanych postów
3448
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
57050
W sklepie zwierzecym to sie predzej pokarm dla rybek dostanie ... Co do hurtownii to nie spotkalem sie jeszcze z taka ktora mialaby w swojej ofercie Winstrol ... ale jak to mowia - szukajcie a znajdziecie ...
Szacuny
27
Napisanych postów
2128
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22425
Przegladałem ostatnio wykaz leków vet. i niestety nie ma tam nandronolu,stanazololu, boldenonu ani nawet trena :(
Jest w pi.zdu antybiotykow, witamin i innych leków , ale nie ma sladu koksów.
Wykaz nie był lipny , bo miałem go od studenta vet. , wiec nie wiem juz sam jak to jest z tymi srodkami vet w Polsce.