Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
970
Hej mam do was pytanie, czy palenie trawy daje jakieś spadki ? gorsze przyrosty ?
Bo czasem z chłopakami zapale tak dla relaksu i jestem ciekaw co o tym sądzicie, ponieważ temat ten jest mało poruszany lub wogóle na tym forum więc chciałem się zapytać, bo na pewno nie jeden z was czasem sobie zapali.
PS: Mile widziany jakiś artykuł czy coś w tym stylu.
Szacuny
6
Napisanych postów
314
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6044
Panowie a wlasciwie nad czym my sie tu zastanawiamy co jest bardziej szkodliwe tak naprawde jak by spojrzec co sie dzieje to wszystko jest szkodliwe : glupi antybiotyk jest szkodliwy owoce spryskane pestycydami sa szkodliwe zywnosc modyfikowana genetycznie jest szkodliwa ostatnio na wykladach nawet mowili ze farbki do jajek sa rakotworcze to oczym my rozmawiamy jak juz nawet jaj pomalowac nie mozna a wy sie o baczke martwicie tak naprawde jak by na to spojrzec to wszystko co teraz kupujemy w sklepie jest albo czyms spryskane zeby bylo wieksze wydajniejsze a czy zdrowe to kto to wie zdrowe to jest na wsi jak sam sobie posadzisz poczekasz az urosnie i zjesz a nie to co kupisz w sklepie!!! po tym poscie zakonczyl bym temat :)
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
970
hmm, zauważyłem że tu są dwie typy wypowiedzi ( w tamtym linku) coś w stylu:
1. To jest do dupy nie bierz tego i takie tam.
2. Lepiej ***nąć jointa niż wypić flaszke.
Kurcze szanuje wasze wypowiedzi i nie podważam ich, ale czy może ktoś z was widział gdzieś jakiś artykuł na ten temat.. dużo się można dowiedzieć z artykułu opartego o profesjonalnych lekarzy czy coś w tym stylu :D
Szacuny
33
Napisanych postów
5394
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70736
ziolko w niczym nie szkodzi przy saa pale caly czas i jest dobrze,dobrze uspokaja
jak ktos nie pali to jemu ziolo przeszkadza
jak pali to nie i taka gadka
gregor wiadomo ze wszystko uzalenia ale mow ze palenie jointa to cpanie;]
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2007-03-27 21:03:20
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja te uzywki wszystkie pod jedno haslo podciagam, ale to moja indywidualna interpretacja ogolnie wszystko jest dla ludzi. odnosnie saa nie wiem czy zaszkodzi ale na pewno nie pomoze...
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
po zazyciu thc mozna znacznie poprawic technike cwiczen
praca miesni odczuwalna jest sto razy lepiej
czemu arni tak dobrze dopracowal kazdy miesien?
bo jaral dzoje
hehe
to taka ciekawostka ktora sam zaobserwowalem nie jest powiedziane ze kazdy bedzie mial takie efekty w koncu nie kazdy moze byc jak arni
zgryw
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
970
no właśnie Ksiedzu też tak sobie tłumacze, że zapalić dla relaksu to nic złego ale od pewnego czasu zaczynam inaczej myśleć, ostatnio włącza mi się agresor jak ktoś mnie pyta o rzeczy które są tak oczywiste że mnie krew zalewa (moja dziewczyna i matka mi często stos pytań takich zadają :/ ) i często jak się tak mocno zdenerwuje, pomyśle sobie, a to dziś zapale dla rozluźnienia :/ to takie trochę niebezpieczne myślenie ;) ahh, chyba sobie podaruje z jutrzejszego jarania :/ dzięki za naświetlenie sprawy.
PS: Co do dziewczyny to nie zaczynam ją tyrać jak się zdenerwuje czy coś takiego : P, pisze to po to żeby nie wyszło że jestem taki i owaki : P Pozdrawiam.