Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
b 180-220g w 250-400g t 40-70g
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
jeden enan+mietek
Opisz swój plan treningowy
split
Cel cyklu
masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
długość 14 tyg. 20 strzałów enan+ mietek 30 mg dzien. Zakończony 5 miesięcy
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
16-19
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
ektomorfik
Stan zdrowia
dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
delikatne zakola
PPM (podstawowa przemiana materii)
dobra
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
klata 140 przysiad 100 *8 p, martwy 100*8p
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
231
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5433
Witam. W styczniu ruszam z cyklem. Posiadam 200 mety, 20 strzałów enatan 250, 5 buteleczek testosteronu acetate 100 https://www.sfd.pl/ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/5cce4b7938d046c6915e23bfc57234ab.JPG 20 tab clomidu, 3 razy hcg 5000 iu. Prosze o rozpisanie tego wraz z odblokiem. Oraz poradzić co brać jako osłone do mietka i w jakich ilościach.
Teraz może kilka słów odnośnie poprzedniego cyklu.
1-4 metka 30 mg dziennie
1-4 test 250 mg week
5-do końca testa 250 mg co 4 dni od razu po ostatnim testo hcg na drugi dzień 2500 j.m za 4 dni kolejne 2500 j.m.
10 dni po ostatnim testo clomid min 3 tyg po 50 mg
Waga plus 5/6 kilo, biceps okolo 1,3 cm, klata okolo 5 cm, udo okolo 2cm. Silowo ciezko powiedziec poniewaz celem byla masa, ale na klate 12kg. Efekty szly przez pierwsze 3 tyg w trakcie brania mietka. Po zejsciu z mietka i braniu samego tescia brak efektow. Jedynie podtrzymanie efektow z mietka. Przy tesciu brak odczuc typu wiekszy power, agresja, lepsza regeneracja. Libido delikatnie na plus
Szacuny
0
Napisanych postów
231
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5433
lodzianin1 dobrze odczytałem i będe brał tak: ace 100 mg co 2 dni i metka 30 mg dziennie skończysz metkę i dokładasz enan 250 mg week i ace dalej,jak skończysz ace bijesz enan co 4 dni aż do końca testa. Byłem tylko ciekaw co powiesz o tamtej rozpisce. A z odblokiem tak mam jechać?? od razu po ostatnim testo hcg na drugi dzień 2500 j.m za 4 dni kolejne 2500 j.m. ??
10 dni po ostatnim testo clomid min 3 tyg po 50 mg. Hcg mam na 22 dni. Hepatil po mietku? Essentiale w czasie brania mietka?
A no i ile tego mietka, bo w wsumie mam 200 tab po 10 mg, a to pewnie za dużo??
Zmieniony przez - Ludozerca w dniu 2015-01-02 18:39:24
Szacuny
0
Napisanych postów
231
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5433
1-6 mety 30 mg dziennie 1-7 enant 750 mg tygodniowo (po 250 mg pon, śro, pią) będzie dobrze? Jak do tego dopisać acetat. Poradzicie? Właśnie o to chodzi że teraz mam ten acetat dodatkowo, więc cykl można zrobić mocniejszy. 250 mg teścia enata co 4 dni nic nie dawało.
Szacuny
0
Napisanych postów
231
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5433
Łodzianin1 niestety na co dzień mieszkam za granicą, a towar biorę z Polski. Dlatego teraz nie mam już jak dokupić testy. Czy możesz mi rozpisać cykl na tym co zakupiłem??
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106330
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
mozna by zacząć od ace testa potem przejść na długiego i po ace dać metkę dopiero,ace juz się bedzie kręcił po mecie bedzie dalszy progres i lepiej cykl kończyć długim estrem bo się on sam ładnie taperuje