Mógłby mi ktoś z Panów polecić sprawdzone i żetelne HCG ? Najlepiej pełną nazwą ja już się do niego dokopię :D Zawsze można też zostawić linka :D do tej pory brałem grecki i ponoć apteczny pregnyl ale nie wiem czy to prawda. Z góry dziękuję za pomoc
...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez Koniu151 z działu Szybkie pytania bez logowania.
Dzień dobry
Mógłby mi ktoś z Panów polecić sprawdzone i żetelne HCG ? Najlepiej pełną nazwą ja już się do niego dokopię :D Zawsze można też zostawić linka :D do tej pory brałem grecki i ponoć apteczny pregnyl ale nie wiem czy to prawda. Z góry dziękuję za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prop 75mg e2d, badania po 5 tygodniach do sprawdzenia.
Następny temat