Z dwojga złego co lepsze ? jedna flacha na tydzień ? czy póła jarania na tydzień ? ( cykl meta+deka+test )
...
Napisał(a)
Siema, ja mam pytanie z niższej półki ale muszę się o to was zapytać..
Z dwojga złego co lepsze ? jedna flacha na tydzień ? czy póła jarania na tydzień ? ( cykl meta+deka+test )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
i to i to cie odwodni lepiej nic nie bierz, choc z dwojga zlego wybrał bym palenie

...
Napisał(a)
justine napisalnajlepsze rozwiazanie
do autora: podejdz do tego powaznie albo zostaw cykl jak dojrzejesz

do autora: podejdz do tego powaznie albo zostaw cykl jak dojrzejesz

...
Napisał(a)

...
Napisał(a)
masz urozmaicenie robiac cykl
zrozumial bym gdyby zdarzyla sie jakas jedna okazja podczas cyklu to jescze ujdzie ale co tydzien ;-(

zrozumial bym gdyby zdarzyla sie jakas jedna okazja podczas cyklu to jescze ujdzie ale co tydzien ;-(
...
Napisał(a)
hehe kiedyś jak na siłke nie chodziłem to było codziennie hehehe i tak jest dobrze teraz, dobra dieta dobry trening to raz w tyg można.... każdy sobie to jakoś tłumaczy 

...
Napisał(a)
kazdy jest tylko czlowiekiem i zrobi to co uzna za sluszne naprawde lepiej pojdzie ci nie brac nic choc mowie ze z dwojaga zlego wolal bym zapalic potem dobrze zjesz duzo wody i moze tragedi nie bedzie 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!