Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
133
Witam Proszę O Porade lub poprawienie Mi rozpiski testosteronu Prolongatum 25 ampułek. Dodam Iż waże 77kg mam 180 cm wzrostu i cwicze 1,5 roku. Rozpiske Napisał kumpel ale chce sie zoorientowac czy bedzie skuteczna.
Więc:
1 tydzien 200mg/2amp
2 tydzien 300mg/3amp
3 tydzien 300mg/3amp
4 tydzien 400mg/4amp
5 tydzien 400mg/4amp
6 tydzien 300mg/3amp
7 tydzien 300mg/3amp
8 tydzien 300mg/3amp
Jesli macie jakies porady w związku z rozpisaniem tego to proszę o pomoc.
Szacuny
12
Napisanych postów
2803
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12744
ja bym nie widziwiał... który to cykl?
osobiście jechałbym 100mg e3d!! wychodzi ludziom na dobre i nie narzekają, więc jestem za taką układanką. Jedna ampułka co 3 dzien do wyczerpania zbiorów.
Zmieniony przez - TyreX w dniu 2006-05-10 09:08:33
Szacuny
12
Napisanych postów
1489
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7453
ja bym przystal przy opcji tyrex-a ale na mnie taka dawka slabo podziala dlatego ja jak bym mial walic to 500mg/week (pon rano 250mg i czwartek wieczor 250mg wsumie co 3,5 dnia )
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"