...
Napisał(a)
Kupilem z nieznanego zrodla paczke prolo (seria 010405/04 2008) . Mam kolesia ktory swiadomie to sprawdzi na sobie
Pytanie teraz jak mu to najlepiej zaaplikowac zeby byc pewnym? I czy wogule 500ml wystarczy zeby sie na 100% przekonac?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
500ml to nieco za duzo
500mg troche malo...

500mg troche malo...
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
za mało ....
Z tego co wiem to prolo co najmniej trzbea brać 8 tygodni ( najlepiej e5d 200mg czyli 2 ml )
czyli to starczyło by Ci na 2 10dni powiedzmy , a to za mało !
Z tego co wiem to prolo co najmniej trzbea brać 8 tygodni ( najlepiej e5d 200mg czyli 2 ml )
czyli to starczyło by Ci na 2 10dni powiedzmy , a to za mało !
...
Napisał(a)
No caly cykl powinien min tyle trwac ale jak koles rozlozy to na np 3 strzaly 200/200/100 to chyba cos powinien poczuc. Tu chodzi jedynie o to zeby poznac czy towar jest git. Moze warto np mu walnac wszystko na raz ? 

...
Napisał(a)
Mi po tej prolce zaczęło się bujać po 10amp(200mg/E4D)
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
ja uważam że za mało...chyba ze se wkręci to moze sie lepiej przyłoży i mu siły pójdzie
, ale teścia chyba nie poszuje po 5 ampółkach...
a prolo chyba raczej sie nie podrabia,dlatego nie warto sprawdzać 5 amp, tylko zakupic odrazu na cały cykl ,to i tak nie są aż tak duże pieniądze,a wątpie aby komuś sie chciało to podrabiać !

a prolo chyba raczej sie nie podrabia,dlatego nie warto sprawdzać 5 amp, tylko zakupic odrazu na cały cykl ,to i tak nie są aż tak duże pieniądze,a wątpie aby komuś sie chciało to podrabiać !
...
Napisał(a)
to chyba lepiej juz dołozyć te 30 zł i zaaplikować mu 2 paki - 50-60 (zależy po ile masz) i zrobić cyklik z 3 pak !
Jastrzębie rulezz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!