Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
32
Napisanych postów
1025
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8980
witam
mam nie ciekawy problem który trwał już przed cyklem a wiec
obecnie jestem na Omce 4 tydzien
1-4 / 750mg
5-7 / 1000mg
8-9/ 1250mg
10-11 / 1500mg
co do wzrostu wagi jak i siły jestem zadowolony 3tyg 5kg
wiec tak ochota na seks jest jak zawsze na bombie czyli nawet 50latki czasami pobudzają wyobraźnie problem jest w tym ze mam problemy z seksem mieka faja
prosił bym o wypowiedzi co zrobiłem zle ze tak sie dzieje
jeśli potrzeba jakiś informacji oczywiście napisze
Szacuny
2
Napisanych postów
115
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1502
K1pl
to nie chodzi wyczyn czy nie wyczyn..znam kolesi co przy 50 w łopacie o 1000 tescia nawet nie pomysleli...
albo wypisac cykla z 15 srodkami gdzie tak na prawde połowa jest hoooya wykorzystane...
i co mi sie tez na forum nie podoba... wyskakuje jakis młodzik z tekstem "cykl meta" (łopata 37-38) i zaczyna sie zacieta płyta (micha,micha,sranie w banie), bo gdzie sens z takim gadac jak nie ma 40... ale jak koles wyskakuje przy 45 w łopacie z antkiem, ago czy trenem to zaraz "ELITA" zaczyna doradzac...
Szacuny
4
Napisanych postów
769
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
25496
hmmm przy 750 taka lipka hmmm może przyblokowało wytwarzanie własnego stąd taka lipa. najlepiej jak endo idzie w parze z egzo. Właśnie najlepsze libido jest na małych dawkach bo nie blokujemy własnego podając z zewnątrz tescia
Szacuny
3
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10152
Moim zdaniem problemem jest nadmiar estro,bądź prolaktyny mimo ,że testosteron nie konwertuje do prolaktyny to na każdym cyklu może ten hormon skoczyć w górę i jest problem.Najlepiej byłoby zrobić badanie obu hormonów.
Jeśli to przez estradiol to może spróbuj Provironu?
Zmieniony przez - Daareek w dniu 2010-12-20 14:38:31
... każdy lek NIEWŁAŚCIWIE STOSOWANY zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
ciśnienie wysokie
jak mówisz, że ochota jest tylko faja miękka to w tym może być przyczyna
wiele osób z nadciśnieniem tak ma, problem z dokrwieniem pyty