...
Napisał(a)
Witam...szukalem podobnego tematu ale nie moglem znalesc byc moze ze jednak cos przeoczylem wiec jesli tak to prosze o podeslanie linka..sprawa jest nastepujaca :) mysle ze za okolo rok bym chcial sie starac o dziecko ze swoja kobieta..nie biore juz nic od lekko ponad 4 miesiecy...kiedy to skonczylem moze z 5-6 cykl oparty na enanie,propku,boldku,winie,trenie ale w dawkach naprawde niskich..dla przykladu 30mg wina dziennie czy max 400mg propka tyg..zrobilem dobry odblok i nie mam zadnych problemow w lozku..problem jest jednak tego typu czy do tego czasu mam sobie odpuscic cokolwiek-mowa o okolo roku czasu-czy jednak moge sobie zapodac delikatne dawki samego tescia...ma ktos z was moze jakis link do badan na temat wplywu na temat SAA na plodnosc u mezczyzn??od razu mowie ze nie interesuja mnie odp typu buzuj dalej czy lepiej sobie odpuscic..prosze o odpowiedzi poparte jakimis badaniami...znam kilka osob co na cyklu zapylyli a znam tez osoby co nie braly a mialy z tym problemu wiec jak widac nie ma reguly..dlatego jesli ktos z was ma jakies jakies linki do tego typu badan to bardzo bym prosil zeby podeslac...z gory dziekuje i pozdrawiam..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
było sporo takich tematów ostatnio, w md też ostatnio pisali o badaniach, doping obniża płodność
...
Napisał(a)
Nie rob z siebie ofiary..wpisz w google "testosteron antykoncepcja" czy jakiekolwiek inne podobne haslo i zabierz sie za czytanie a nie czekasz az cie ktos linkiem poczestuje. Testosteron byl kiedys uzywany do antykoncepcji jednak na wieksza skale sposob sie nie przyjal. Stosowanie HCG podczas cyklu nie zaburza jednap pracy gonad i produkcja spermy praktycznie nie odbiega od normy. Pozdro
UK
...
Napisał(a)
Im lepszej jakości sperma i bardziej ruchliwe są Twoje plemniki tym mniejsze jest ryzyko wystąpienia schorzeń genetycznych u dziecka, weź sobie to pod uwagę
Wołają na mnie trójnóg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!