Canoe is my life
...
Napisał(a)
Mianowicie mam problem !!! Jak zaniżyć poziom teścia przed badaniami na doping ?? Strzelałem prolo 20 x 1ml. e3d . Teraz jestem na odbloku i za miesiac czeka mnie test na mocz ! HELP
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w badaniach nie chodzi o poziom testosteronu bo po odbloku powinien wrócić powoli do normy, w badaniach chodzi o pozostałości po aplikowanym środku.
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
...
Napisał(a)
masz namysli zanizenie poziomu tescia przed zwyklymi badanie krwi majacymi na cely wykryc ewentualny nadmiar czy typowe testy antydopingowe ?
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
dokładnie o jakie testy chodzi, bo jak antydopingowe - to czytaj mój post wyżej
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
...
Napisał(a)
chodzi o badania antydopingowe ... Wracam po roku do sportu wyczynowego a podczas przerwy miałem cykl i od razu mi zapowiedzieli kontrole wiec jestem osrany !
Canoe is my life
...
Napisał(a)
masz kogoś pewnego to niech użyczy moczu.
odwodnij organizm przed badaniami tak żebyś nie psiknął swoim moczem,wsuń cewnik głęboko w ptaka i zapodaj mocz osoby czystej.
aha-troszeczkę szczypie w ptaku po usunięciu tej rureczki.
odwodnij organizm przed badaniami tak żebyś nie psiknął swoim moczem,wsuń cewnik głęboko w ptaka i zapodaj mocz osoby czystej.
aha-troszeczkę szczypie w ptaku po usunięciu tej rureczki.
...
Napisał(a)
justine o ja *******e

widze ze sposoby są nieziemskie

MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
a małą buteleczkę wsadzić do kondona i wsunąć w tyłek tak aby
tylko wystawała końcówka kondona ... ?
wyjmujesz i po sprawie
bo chyba oddajesz mocz w zamkniętym pomieszczeniu ?
tylko wystawała końcówka kondona ... ?
wyjmujesz i po sprawie
bo chyba oddajesz mocz w zamkniętym pomieszczeniu ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!