PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Zależy od tego stixman ile cykli przebyłeś, z czego się składały itede? Jeżeli brałeś już wcześniej coś konkretnego to Deca 150mg na tydzień a w pierwszym tygodniu możesz fronta zrobić 300mg. Do tego Winstrol 25mg codziennie. Proviron do tego. A testy to tak okazyjnie 100mg na tydzień - tego nie jestem pewien. Bo i Omnadren mógłby być dobry 250mg na 3 tygodnie. Ja się wszystkiego dowiem w każdym bądź razie to rozwieje swoje wątpliwośći.
Pozdrawiam!
P.S. Co do dawek to wygląda to tak: 400mg Deci zadziała napewno i z impetem ale z tego co zrozumiałem jak dla mnie 250mg by się zmarnowało - co w rezultacie dało by skutki takie jak retencja wody, ryzyko gino itp.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
1-2 tyg deca 400 mg
3- 8 tyg deca 200 mg
1- 9 tyg tesciu 200 albo 300 mg i tu ile bys polecal?
I w ogle czy takie cos jest dobre
1-2 Deca 400mg
3-8 Deca 200mg
1-9 Test 250mg
Nolva, Clomid
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
1-2 deca 400 mg
3-8 deca 200 mg
1- 9 teciu 200mg co 5 dni
dzieki Uriel sog dla ciebie

1) organizm jest w stanie przyswoić ograniczoną ilość SAA
2) z uwagi na krótkie cykle i większą ilość - mamy częstsze odstępy pomiędzy cyklami a co za tym idzie - lepsze okresy adaptacyjne organizmu do nowych rozmiarów - ogranicza to spadki masy po cyklu do minimum.

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.