Witam, mam taki problem, ze jeszcze nie dawno cwiczylem ostro latami na silowni, teraz sie czesciowo przerzucilem na pilke i problem jest taki ze troche pobiegam a chce mi sie pic. Bralem kiedys kreatyny i przy tym pilem wiele wody. Wyczytalem ze to prawdopodobnie przyzwyczajenie nerek. Czy jest jakis sposob zeby nie chcialo mi sie tak strasznie pic ? czy poprosty musze regularnie coraz mniej pic, tylko ze to jest wyjatkowo trudne
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli chce Ci się pić to pij, ale lepiej częściej małymi łyczkami. Później w czasie gry i tak stracisz tą wodę. Raczej nie staraj się ograniczać picia, bo to może spowodować odwodnienie (szczególnie przy temperaturach jakie panowały ostatnio).
Pozdr
Pozdr
Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
...
Napisał(a)
no tak, ale ciezko biegac z butelka ;] bede sie staral odzwyczaic od czestego picia, a moze to tylko przez upaly tak chleje ;]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SMS Kraków - Szkoła Mistrzostwa Sportowego w Krakowie
Następny temat