...
Napisał(a)
Witam mam pytanie odnosnie hcg,otuz lecimy z kuzynem cyklon skladajacy sie z samego testa kuzyn enan a ja prop kuzyn dawki Tygodniowe 750mg a ja 500mg w trakcie cykly co jaki czas stosowac HCG i w jakich dawkach z gory dziekuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tu już kwestia inywidualna.jak chcesz bij co kilka tygodni albo ciągle podczas cyklu.Przy samym testosteronie skłaniał bym się ku twojej metodzie.Na testosteronie nie ma takich problemów z jajami,chyba że ma się nasrane w hormonach.
500j hcg na tydzień to jest ewidentnie za mało,jak się chce bić przez cały cyklon.
nie wiem skąd to wzięło bo wszędzie trąbią by walić 500j 2-3 razy w tygodniu, podczas cyklu.
500j hcg na tydzień to jest ewidentnie za mało,jak się chce bić przez cały cyklon.
nie wiem skąd to wzięło bo wszędzie trąbią by walić 500j 2-3 razy w tygodniu, podczas cyklu.
wydymac caly swiat
...
Napisał(a)
Stąd że wiecej nie ma potrzeby. HCG w czasie cyklu bierze się tylko po to by komórki Leydiga nie obumierały. A ile tego testu jajka wyprodukują to już nie ma znaczenia. Ważne jest by cokolwiek pracowały. A lepiej by pracowały na niższych niż naturalne ilościach LH. Potem gdy wejdzie odblok i ruszy naturalne LH jądra mogą lepiej zareagować na jego większą obecność.
Przedawkowanie LH może mieć bardzo złe skutki, niedodawkowanie nie niesie z sobą żadnych złych konsekwencji. Wiec lepiej mniej niż więcej.
Przedawkowanie LH może mieć bardzo złe skutki, niedodawkowanie nie niesie z sobą żadnych złych konsekwencji. Wiec lepiej mniej niż więcej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!