SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ćwiczę 2 lata czy mam dobre wyniki siłowe???

temat działu:

Aktualności - Sporty Siłowe

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8414

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez p-aR-ker z działu Strongman.
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
ćwiczę 2 lata i wyciskam 156kg na klatkę, 138kg skos,ostatnio udało mi się wycisnąć 133 na bary z przodu z za głowy już nie robię bo mnie barki bolały ale doszedłem do 109kg na motyl dam radę przyciągnąć 155 kg moje wymiary 124 klata, 42 biceps, 134 bary waga:85 kg

jeż
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
HEHE no w koncu ktos prawde mu powiedzial good job metrowiec!!! A teraz moja opinia to quwa nie mozliwe abys podnosil prawie tyle samo na bary co na klate i tyle. Nawet jezeli twoj wynik w wyciskaniu jest prawdziwy a moze tak byc bo zczynales od 67 i na nic innego nie cwicyles(a to nie jest powod do dumy), to z barami cisniesz srogi kit. Ja na bary wyciskam na stojaco i moj rekord to zobcz sobie w profilu. No roznica pomiedzy wyciskanym ciezarem na klatke a na bary jest chyba ze 30 kg u mnie wiec nie fantazjuj !!!

__--==PzDrW ThOmAsH==--__
MEMBER OF GOKOU TEAM
MEMBER OF IMPOSIBLE TM
MODERATOR NA INNYM FORUM
.
..
... D B Z R U L E Z Z
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 7435 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 26133
No Jez, jak bez koksu to wyniki imponujace, przynajmniej dla wielu na sfd. Tak czy siak powiedz jeszcze z czego zaczynales.

-ale mam dzis*****owy dzien - tzn wczorajszy-

"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Zaczynałem naprawdę od małych ciężarów na klatke wyciskałem 67kg na bary 35kg.Pierwsze 2 miesiące ćwiczyłem bez odżywek później kupiłem kreatynę i top mass firmy olimp i szok zaczołem bardzo dużo dokładać na sztangę w 4 miesiące doszedłem do 100kg na klatkę zrobiły mi się rozstępy na bicepsach i wszystkie stawy mnie tak nap*****lały że zastanawiałem się czy powinienem dalej ćwiczyć.Jeżeli chodzi o koks to nigdy nie brałem bo się boję żeby się nie uzależnić,że później bez koksu nie będę potrałił ćwiczyć czeee!!!

jeż
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1741 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 27250
Farmazony!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 48 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 91090
Jeżu-wymiary mamy prawie zbliżone-mam na myśłi wzrost i wagę-wyciskanie-owszem uwierzę,ale z tym na barki to nieco chyba przesadziłeś-co??
Jaka pozycja przy tych 133kg??

Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1477 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 11992
moze na maszynie wyciskales tam zawsze odejmij z 20% tego co robisz wolnym ciezarem np. sztanga :P

" Kazda porazka jest nawozem sukcesu....... "

" Widze szczyt a za
szczytem , zaszczyt za zaszczytem , lsnienie mistrzowstwa kieruje moim bytem, ambicja spotyka sie z uznaniem i zachwytem , wyrzeczenia sa tutaj jedynym zgrzytem ...... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Z tymi barkami to bardzo dziwne!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
widzę że kilka osób wątpi w to co napisałem ale ja naprawdę nie mam żadnego interesu w tym żeby pisac tu ******ły bo co mi z tego przyjdzie przecież nawet się nie znamy to jest forum dyskusyjne no i ja właśnie dyskutuję takie mam osiągi i to są prawdziwe dane.Acha i jeszcze jedno nie ćwiczę na maszynach bo ich nie mam oprócz wyciągu.

jeż
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
666 D. Mirowski
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 2738 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21181
Hmm doprawdy imponujacy wyczyn z barkami. Tak mala roznica miedzy klatka,a barkami. Jezli to prawda to niezle.

666

Burneika Sports Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 4869 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 42946
Jez trenujesz w silowni czy w domu/piwnicy?

LIFTER
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ćwiczę w domu mam parę plastrów w sumie jakieś 210 kg może kiedyś to wycisnę hihihi

jeż
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pudzianowski pierwszy wśród "Gigantów Świata"

Następny temat

HUGO GIRARD - rywale Polaków przed Malezją

WHEY premium