jeż
...
ćwiczę 2 lata i wyciskam 156kg na klatkę, 138kg skos,ostatnio udało mi się wycisnąć 133 na bary z przodu z za głowy już nie robię bo mnie barki bolały ale doszedłem do 109kg na motyl dam radę przyciągnąć 155 kg moje wymiary 124 klata, 42 biceps, 134 bary waga:85 kg
jeż
jeż
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
HEHE no w koncu ktos prawde mu powiedzial good job metrowiec!!! A teraz moja opinia to quwa nie mozliwe abys podnosil prawie tyle samo na bary co na klate i tyle. Nawet jezeli twoj wynik w wyciskaniu jest prawdziwy a moze tak byc bo zczynales od 67 i na nic innego nie cwicyles(a to nie jest powod do dumy), to z barami cisniesz srogi kit. Ja na bary wyciskam na stojaco i moj rekord to zobcz sobie w profilu. No roznica pomiedzy wyciskanym ciezarem na klatke a na bary jest chyba ze 30 kg u mnie wiec nie fantazjuj !!!
__--==PzDrW ThOmAsH==--__
MEMBER OF GOKOU TEAM
MEMBER OF IMPOSIBLE TM
MODERATOR NA INNYM FORUM
.
..
...
D B Z
R U L E Z Z

__--==PzDrW ThOmAsH==--__

.
..
...

...
Napisał(a)
No Jez, jak bez koksu to wyniki imponujace, przynajmniej dla wielu na sfd. Tak czy siak powiedz jeszcze z czego zaczynales.
-ale mam dzis*****owy dzien - tzn wczorajszy-
-ale mam dzis*****owy dzien - tzn wczorajszy-
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
...
Napisał(a)
Zaczynałem naprawdę od małych ciężarów na klatke wyciskałem 67kg na bary 35kg.Pierwsze 2 miesiące ćwiczyłem bez odżywek później kupiłem kreatynę i top mass firmy olimp i szok zaczołem bardzo dużo dokładać na sztangę w 4 miesiące doszedłem do 100kg na klatkę zrobiły mi się rozstępy na bicepsach i wszystkie stawy mnie tak nap*****lały że zastanawiałem się czy powinienem dalej ćwiczyć.Jeżeli chodzi o koks to nigdy nie brałem bo się boję żeby się nie uzależnić,że później bez koksu nie będę potrałił ćwiczyć czeee!!!
jeż
jeż
...
Napisał(a)
Jeżu-wymiary mamy prawie zbliżone-mam na myśłi wzrost i wagę-wyciskanie-owszem uwierzę,ale z tym na barki to nieco chyba przesadziłeś-co??
Jaka pozycja przy tych 133kg??
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail
Jaka pozycja przy tych 133kg??
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
moze na maszynie wyciskales
tam zawsze odejmij z 20% tego co robisz wolnym ciezarem np. sztanga :P
" Kazda porazka jest nawozem sukcesu....... "

" Kazda porazka jest nawozem sukcesu....... "
" Widze szczyt a za
szczytem , zaszczyt za zaszczytem , lsnienie mistrzowstwa kieruje moim bytem, ambicja spotyka sie z uznaniem i zachwytem , wyrzeczenia sa tutaj jedynym zgrzytem ...... "
...
Napisał(a)
widzę że kilka osób wątpi w to co napisałem ale ja naprawdę nie mam żadnego interesu w tym żeby pisac tu ******ły bo co mi z tego przyjdzie przecież nawet się nie znamy to jest forum dyskusyjne no i ja właśnie dyskutuję takie mam osiągi i to są prawdziwe dane.Acha i jeszcze jedno nie ćwiczę na maszynach bo ich nie mam oprócz wyciągu.
jeż
jeż
...
Napisał(a)
Hmm doprawdy imponujacy wyczyn z barkami. Tak mala roznica miedzy klatka,a barkami. Jezli to prawda to niezle.
666
666
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
Ćwiczę w domu mam parę plastrów w sumie jakieś 210 kg może kiedyś to wycisnę hihihi
jeż
jeż
Poprzedni temat
Pudzianowski pierwszy wśród "Gigantów Świata"
Następny temat
HUGO GIRARD - rywale Polaków przed Malezją
Polecane artykuły