SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[blog] WINO NA KETO

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5543

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87 Napisanych postów 185 Wiek 43 lat Na forum 59 dni Przeczytanych tematów 1654
Witam wszystkich serdecznie na najlepszym forum sportowym w Polsce!

Od czasu do czasu coś tutaj wrzucę z moich treningów i żywienia, by móc kiedyś do tego wrócić i powspominać sobie
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11435 Napisanych postów 29513 Wiek 73 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1121612
A coś Ty za jeden?

Zmieniony przez - ojan w dniu 2023-02-02 11:00:49
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87 Napisanych postów 185 Wiek 43 lat Na forum 59 dni Przeczytanych tematów 1654
ojan
A coś Ty za jeden?

A taki jeden co sobie ćwiczy na siłce już od ponad 23 lat i niewiele po nim widać Ale to uwielbia i robi to nadal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11435 Napisanych postów 29513 Wiek 73 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1121612
No to niedobrze, że widoki są niewielkie!
Dobrze, że masz chęć uwielbienia i nadzieję na ciąg dalszy.
Wieczorem napiję się wina w Twojej intencji.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
W tym tygodniu niestety bez treningu siłowego, gdyż w poniedziałek zrobiłem tatuaż i najwcześniej mogę iść coś popakować w najbliższą niedzielę. Co mnie smuci niesamowicie, bo do treningów jestem już tak przyzwyczajony, że żyć bez nich nie mogę

Panie Janku, "Wino" to tylko ksywka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Oprócz treningu siłowego uwielbiam jeszcze sobie spacerować i nabijać kroki z moim pieskiem, ale i nie tylko. Zobaczcie jak to wyglądało w zeszłym miesiącu, jaką fajną średnią udało mi się wykręcić

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
WINO - u mnie wino jest prawdziwe.
Jak wpływa taka ilość kroków na Twoją formę wizualną?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ojan
Jak wpływa taka ilość kroków na Twoją formę wizualną?
Bardzo pozytywnie.

To ostatnie dwie foty, jakie mam. Obie po treningu:

Zacząłem też trochę ostatnio bawić się w nagrywanie, czy mogę tu wstawiać swoje filmiki z YouTube?

Zmieniony przez - WINO NA KETO w dniu 2023-02-02 18:43:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
KETO - sylwetka super! Wydaje mi się, że nie ma w tym dziale lepszej!
Wstawiaj filmiki a my je z przyjemnością będziemy oglądać.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ojan
KETO - sylwetka super! Wydaje mi się, że nie ma w tym dziale lepszej!
Dziękuję bardzo za takie słowa, jestem bardzo zaskoczony. Tym bardziej od takiego autorytetu, jakim jest dla mnie pan - panie Janie

ojan
Wstawiaj filmiki a my je z przyjemnością będziemy oglądać.
W takim razie wstawiam swój pierwszy wideoblog, świeży, bo wczorajszy

W sumie na żywieniu keto jestem już od połowy listopada 2020 roku i nachwalić się nie mogę, minusów jeszcze nie znalazłem Serio!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Nie podobają mi się tatuaże gdyż zakrywają muskulaturę.
Praca na nocki nie była dla mnie taka straszna - libido zawsze było a za gruby też nie byłem
W sumie fajny filmik obejrzałem.
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kto byłby najlepszym ministrem Sportu?Wybory Parlamentarne pażdziernik 2023

Sztos