Szacuny
15
Napisanych postów
599
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3222
witam .otwieram boź a tam1 amp inny niższy o 2 mm naklejki też lekko krzywo pozatym wszystko wyglada jak w topiku test prolo legit/fake .. kop jest na 2,3 dzien jeden dzionek super rześki a dwa dni depreski.. bije 200 e5d .. wał? ps do admina powieliłem temat owszem :P ale niech ktoś perw żuci okiemcoś odpowie bo licho sie czuje ...i niewiem czy bije testa czy witamine E z naklejka ...
Szacuny
15
Napisanych postów
599
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3222
witam piszę tu sory chłopaki ze nieodp na @ znalazłem podobny topic i dokładnie tą serie mam co w nium kolega opisuje https://www.sfd.pl/Jelfa-Testosteron_Prolongatum-t490049.html co do dziłania niemam watpliwości spuchłem ..faktycznie teraz dopiero po 3 tyg moige powiedziec ...pompa jest ok libido też ok ale ... u mnie chyba szybko aromatryzuje tak wiec w trybie e7d to juz przy 5 czułem zwałe lekka depreske ..ale po kuj kuj i na przy 200+ moje wątpliwości to rozmiar(rodzaj) tych ampułek w jednym pudełku i czy włąsnie od tak w połowie nagle opadłem z sił,zaczołem bic co 5/200 zobaczymy czy bede dalej puchł puki co zdeka sie zaokrągliłem na pusku....