:)
...
Napisał(a)
czy znacie jakis skuteczny środek(lek) aby zmniejszyc apetyt, moje odchudzanie zaczyna isc na marne bo mam straszny apetyt, pomóżcie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a jakom masz diete pewnie sie głodzisz
tu może pomuc błonnik chrom
tu może pomuc błonnik chrom
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
nie poprostu rzuciłam właśnie palenie i nie moge opanować wilczego apetytu
:)
...
Napisał(a)
hmmm naturalnie jest to dos trudne :D
ale podpowiem zadaj to pytanie w suplach :D
od razu znajdzie sie roziwazanie :D
z trikow zywnieniowych moge polecic na glod krotkotrwaly (zaraz po posilku wieksza ilosc bialka zwlaszcza wolowchlanialnego)
na glod dlugotrwaly :D(miedzy posilkami) wieksza ilosc tluszczow (co niestety nie idzie w parze z odchudzaniem sie :() oraz wieksza ilosc blonnika
z trikow zywnieniowych moge polecic na glod krotkotrwaly (zaraz po posilku wieksza ilosc bialka zwlaszcza wolowchlanialnego)
na glod dlugotrwaly :D(miedzy posilkami) wieksza ilosc tluszczow (co niestety nie idzie w parze z odchudzaniem sie :() oraz wieksza ilosc blonnika
...
Napisał(a)
hmmm naturalnie jest to dos trudne :D
...
Napisał(a)
a dlaczego dla kobiety suplementy nie.oczywiscie ze tak
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
...
Napisał(a)
zalezy jeszcze co. np jakas l-karnityna to owszem
ale nie wyoibrazam sobie by moja kobieta jadla kreatyne czy cos takiego
ale nie wyoibrazam sobie by moja kobieta jadla kreatyne czy cos takiego

Polecane artykuły