SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

zle wykonana iniekcja? prosze obeznanych o pomoc

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8350

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 45
dzien dobry, niejestem zbytnio zaangazowany w uczestnictwo w dyskusjach na forum ale wiekszosc mojej wiedzy czerpie wlasnie z tego forum, lece cykl 1-8 prop 50mg ed, jest to moja pierwsza stycznosc z SAA, pierwsza iniekcje wykonalem wczoraj w posladek, niestety byla to tez moja pierwsza stycznosc z igla we wlasnych rekach, zrobilem iniekcje ale nie jestem pewien czy zrobilem ja dobrze, robilem ja igla 0,7 40mm, nie wbilem igly calej, wbilem ponad polowe, odciagnelem tloczek, pojawily sie dwa bombelki i wcisnelem srodek, powiem wprost poprostu niewiedzialem ze musze ja wbic cala zeby przebic miesien, dzis posladek boli, nie jest to bol nie do zniesienia, nie ma zadnych bombli/ropni itp, niewiem czy nie wbilem zbyt plytko, czy nie zrobilem iniekcji podskornej zamiast domiesniowej, co za tym idzie jakie moga byc skutki, troche panikuje szczerze mowiac dlatego pisze i licze na odpowiedz ludzi obeznanych w temacie, dzis wbilem 50 mg w udo, tej iniekcji jestem pewien w 100% ze przebiegla pomyslnie.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 26602 Napisanych postów 60941 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 893037
wszystko ok nic sie nie martw.znaczy nie ok ale nic sie nie stanie pewnie wbiles plytko w miesnien jak masz chuda dupe a nawet jak nie to z tluszczu tez sie srodek wchlonie tylko wolniej.mozesz miec gule pod skora.jezeli nie masz to ladnie sie rozeszlo. bij igla do konca ew zostaw z 2-3 mm olej podaje sie gleboko domiesniowo i wtedy najlepiej sie wchlania.
nie zaluj sobie zelaza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 780 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 64706
a jakiego masz propa ?? i czy inekcja w nudo ma podobny ból ?

oni dobre chłopaki byli ale roboty nie było ..

"Nie bój się strach karmi się Twoim lękiem"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzieki mumin!! dupe mam gruba ale i tak mnie uspokoiles! co do pana wyzej to bije propa z atoma, w udo wbilem dzis wiec pewnie dopiero jutro je bedzie rwalo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 780 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 64706
rozumiem kolege pytałem orientacyjnie bo z opini wiadomo ze undery przewaznie bola a apteczniki nie.. następnym razem wbijaj głęboko i bedzie po kłopocie tak jak kolega wyżej napisał .. kiedys mi kolega wino za plytko podał dupe mi rwało konkretnie przez 2 tygodnie ale pozniej ból ustąpił a tez miałem chojowe wkręty .. pozdrawiam i zycze powodzenia.

oni dobre chłopaki byli ale roboty nie było ..

"Nie bój się strach karmi się Twoim lękiem"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ze bedzie bolec to wiedzialem od poczatku ale poprostu zaczelem panikowac ze zle wykonalem shota poprostu, dzieki chlopaki za pomoc, aha wlasnie przeszedlem ostra droge do kibla i juz rwie udo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 378 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12215
he he wiedze czerpie z forumliczba przeczytamych artykulow 10,slownie dziesiec,no to ****a masz wiedze

Pomogłem??? Podziękuj Daj SOGa
off...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
bo te konto powstalo 30 minut temu

Zmieniony przez - michal9123 w dniu 2009-09-29 16:25:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
ale bez zarejestrowanego konta nie mozesz wchodzic do dzialu doping wiec twoja wiedza o sterydach jest nie zbyt duza delikatnie mowiac po 10 przeczytanych artykulach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jak sie nie da jak sie da panie "profesorze"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 621 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 29198
do doping fotki sie nie da jedynie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cykl oma meta ocena poprawa

Następny temat

propiolex pharmlex

WHEY premium