...
Napisał(a)
dzien dobry, niejestem zbytnio zaangazowany w uczestnictwo w dyskusjach na forum ale wiekszosc mojej wiedzy czerpie wlasnie z tego forum, lece cykl 1-8 prop 50mg ed, jest to moja pierwsza stycznosc z SAA, pierwsza iniekcje wykonalem wczoraj w posladek, niestety byla to tez moja pierwsza stycznosc z igla we wlasnych rekach, zrobilem iniekcje ale nie jestem pewien czy zrobilem ja dobrze, robilem ja igla 0,7 40mm, nie wbilem igly calej, wbilem ponad polowe, odciagnelem tloczek, pojawily sie dwa bombelki i wcisnelem srodek, powiem wprost poprostu niewiedzialem ze musze ja wbic cala zeby przebic miesien, dzis posladek boli, nie jest to bol nie do zniesienia, nie ma zadnych bombli/ropni itp, niewiem czy nie wbilem zbyt plytko, czy nie zrobilem iniekcji podskornej zamiast domiesniowej, co za tym idzie jakie moga byc skutki, troche panikuje szczerze mowiac dlatego pisze i licze na odpowiedz ludzi obeznanych w temacie, dzis wbilem 50 mg w udo, tej iniekcji jestem pewien w 100% ze przebiegla pomyslnie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wszystko ok nic sie nie martw.znaczy nie ok ale nic sie nie stanie
pewnie wbiles plytko w miesnien jak masz chuda dupe a nawet jak nie to z tluszczu tez sie srodek wchlonie tylko wolniej.mozesz miec gule pod skora.jezeli nie masz to ladnie sie rozeszlo. bij igla do konca ew zostaw z 2-3 mm olej podaje sie gleboko domiesniowo i wtedy najlepiej sie wchlania.
nie zaluj sobie zelaza

nie zaluj sobie zelaza

...
Napisał(a)
a jakiego masz propa ?? i czy inekcja w nudo ma podobny ból ?
oni dobre chłopaki byli ale roboty nie było ..
"Nie bój się strach karmi się Twoim lękiem"
...
Napisał(a)
dzieki mumin!! dupe mam gruba ale i tak mnie uspokoiles!
co do pana wyzej to bije propa z atoma, w udo wbilem dzis wiec pewnie dopiero jutro je bedzie rwalo 

...
Napisał(a)
rozumiem kolege pytałem orientacyjnie bo z opini wiadomo ze undery przewaznie bola a apteczniki nie.. następnym razem wbijaj głęboko i bedzie po kłopocie tak jak kolega wyżej napisał .. kiedys mi kolega wino za plytko podał dupe mi rwało konkretnie przez 2 tygodnie ale pozniej ból ustąpił a tez miałem chojowe wkręty .. pozdrawiam i zycze powodzenia.
oni dobre chłopaki byli ale roboty nie było ..
"Nie bój się strach karmi się Twoim lękiem"
...
Napisał(a)
ze bedzie bolec to wiedzialem od poczatku ale poprostu zaczelem panikowac ze zle wykonalem shota poprostu, dzieki chlopaki za pomoc, aha wlasnie przeszedlem ostra droge do kibla i juz rwie udo 

...
Napisał(a)
he he wiedze czerpie z forum
liczba przeczytamych artykulow 10,slownie dziesiec,no to ****a masz wiedze 

Pomogłem??? Podziękuj Daj SOGa
off...
...
Napisał(a)
bo te konto powstalo 30 minut temu
Zmieniony przez - michal9123 w dniu 2009-09-29 16:25:28

Zmieniony przez - michal9123 w dniu 2009-09-29 16:25:28
...
Napisał(a)
ale bez zarejestrowanego konta nie mozesz wchodzic do dzialu doping wiec twoja wiedza o sterydach jest nie zbyt duza delikatnie mowiac po 10 przeczytanych artykulach
Polecane artykuły