SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

zerowe libido

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 941

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
Witam .mam taki problem niecaly rok temu skonczylem cykl na propie solo 12 tyg juz pod koniec cyklu mialem problemy z libido wiec przestalem brac po paru tygodniach wszystko zaczelo wraca do normy, wiec wszedlem na winstrol solo w tab zjadlem z 60 tabs i znow problem z libido wiec odstawilem myslac ze wszystko wroci do normy jak zawsze ,a tu lipa przez ponad pol roku ratowalem sie jakimis boosterami imbirami ashwagandha i lipa. po pol roku wskoczylem na oxandrolon solo majac caly czas slabe libido wziolem 100 tab tej oxy i po tym clomid i wszystko zaczelo wrac do normy odzylem i niepotrzebnie pod koniec brania clomidu wziolem hcg tak dla pewnosci zeby sie odblokowac i po tym kibel znow slabe libido teraz wiem ze niepotrzebnie to bralem te hcg bo mnie zblokowaloi nie wrocilo do normy libido nawet do teraz przez pare miesiecy, teraz szukalem pomocy u endokrynologa ale klient bez zadnej wiedzy wyludzil 150zl i powiedizal ze wszytsko wroci do normy samo po pewnym czasie ale moze to ttrwac nawet pare lat smiech na sali . podpowiedzial mi kolega z silowni zeby zrobic tak zwany reset wskoczyc na propka solo max 8 tyg i pozniej porzadnie sie odblokowac wiec tak zrobilem wskoczylem na propka po 8 tyg myslalem ze libido bedzie kozak a tu lipa nawet na tesciu lipa 0 libido wiec po 8 tyg odblok hcg 2 opakowania i dwa listki clomidu +dwa listki Provironu jestem miesiac po odbloku i jest tragedia zrobilem badania chlopak ktory ma pojecie powiedzial ze z badan wszystkon jest okej ale nadal jest kibel pomocy bo mecze sie z tym juz rok POMOCY
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1662 Napisanych postów 5479 Wiek 32 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 94310
zacznij od wypelnienia ankiety dzialu i wstaw od razu ostatnie wyniki badan jakie masz

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
Przepraszam jestem tu nowy jak wypelnic ta ankiete ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
przperaszam o co chodzi z ta ankieta klikam te 4 kreseczki pionowe i co dalej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61551 Napisanych postów 321158 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532649
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
1. WIEK: 25
2. WAGA: 106kg
3. WZROST: 182cm
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 130
-udo: 68
-talia: 105
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5lat
6. DIETA: nie ma
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: miesiac temu
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): raczej do tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: jest
15. PPM (podstawowa przemiana materii): normlana
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 160
-martwy ciąg: 200
-przysiad: 180

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
Wyniki badan Testosteron wolny 17,07 skala 4,50-42,00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
SHBG 26.6 skala 17,3-65,8 FSH 4,98 skala 1,5-12,4 estradiol 21,78 skala 25,8- 60,7
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61551 Napisanych postów 321158 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532649
Tylko te masz badania ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
kortyzol 21,78 skala 6,02 - 18,4 prolaktyna 12,06 skkala 4,04 - 15,2 LH 6,38 skala 1,7 - 8,6
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 396
badania byly robione 4 dni temu
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z erekcja pomocy!

nutloveb