SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

zapalenie sciegna i zwiekszona ilosc płynu prosze o pomoc !

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1205

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 39 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 187
witam
czy moze ktos mi doradzic co dalej mam robic ? mam kontuzje na usg wyszedl mi taki wynik : moge wrzucic tu tez zdjecie usg jak by ktos chcial ...

Ścięgno głowy długiej mięśnia dwugłowego ramienia na wysokości bruzdy międzyguzkowej z odczynem zapalnym w pochewce i zwiekszona znacznie ilością płynu /53,4/
Staw obojczykowo barkowy poszerzony ze zwiekszona ilością płynu /51/

dostalem zastrzyki 3 tyg temu przeciw zapalne i troche pomoglo ale nadal ramie boli
kontuzja wystapila jakos w styczniu

co mi doradzicie ?

z gory dziekuje !

Zmieniony przez - MirasUK w dniu 2016-03-19 21:55:52
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 39 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 187
????????????????
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 539 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 5361
Konsultuj to z lekarzem, a nie na forach sportowych
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2111 Napisanych postów 49893 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 492546
Konsultacja u specjalisty , lekarz a następnie fizjoterapeuta, opis badania wskazuje na stan zapalny.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

grupa krwi

Następny temat

ból stawu biodrowego

WHEY premium