siema, od tygodnia biore yohimbine firmy androchem w dawkach 5mg na czczo i 5mg przed cardio, ale kompletnie nie czuje po niej zadnego dzialani i chcialem zapytac czy to normalne?? mierze codzienne cisnienie i nie zauwazylem wzrostu nawet o 5 caly czas w granicach 125-130/85 takie samo jak zawsze mialem. Jedyne co zauwazylem to wzrost tetna o jakies 10 przy spacerze ktory robie codziennie. Nie boli mnie glowa, nie mam zadnego kolatania serca, nie jest mi goraco nawet podczas cardio i sie zastanawiam czy moze nie dostalem jakiegos fake towaru?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
siema
no joha jest tym produktem, ktory czujemy juz od malych dawek. ja po dlugiej przerwie jestem w stanie wyczuc dzialanie juz 2,5 mg nawet na porcje, jak jakis produkt ma w skaldzie lub nawet solo. Dawka 5 mg jest juz bardzo wyrazna w dzialaniu jak dla mnie. 10 mg na porcje z kolei to u mnie gorna granicza gdzie czuje bardzo dobrze termogeneze, pobudzenie przy znosnych skutkach ubocznych. Istnieje ryzyko, ze trafiles po prostu na wyjepke. Z reszta korzystajac z takich undergroundowych produktow trzeba sie z tym liczyc.
Celu w marki typu haya labs, jak chcesz miec pewnosc, ze bedzie w srodku to co trzeba
no joha jest tym produktem, ktory czujemy juz od malych dawek. ja po dlugiej przerwie jestem w stanie wyczuc dzialanie juz 2,5 mg nawet na porcje, jak jakis produkt ma w skaldzie lub nawet solo. Dawka 5 mg jest juz bardzo wyrazna w dzialaniu jak dla mnie. 10 mg na porcje z kolei to u mnie gorna granicza gdzie czuje bardzo dobrze termogeneze, pobudzenie przy znosnych skutkach ubocznych. Istnieje ryzyko, ze trafiles po prostu na wyjepke. Z reszta korzystajac z takich undergroundowych produktow trzeba sie z tym liczyc.
Celu w marki typu haya labs, jak chcesz miec pewnosc, ze bedzie w srodku to co trzeba
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
tak okazalo sie ze to wyebka bo nie ma logo firmyna tabsach a zgadalem sie z innymi osobami na grupie ktorzy maja yohe tego samego labu i u nich jest logo
...
Johimbina daje dość specyficzne efekty działania, szczególnie w większej dawcę, niż wynosi tolerancja naszego organizmu. Jest to uczucie podwyższonego tętna, zwiększony poziom stresu, ciepło wewnątrz organizmu, zimne poty, czy też lekkie osłabienie apetytu. Oczywiście nie każdy odczuwa te efekty uboczne. Jeżeli więc wcześniej stosowałeś już johimnbinę i zaobserwowałeś takie jej działanie, s teraz nie odczuwasz nic, to rzeczywiście może być coś nie tak. Szczególnie w sytuacji, gdy suplementy tego typu rzadko kiedy można określić jako oryginale.
Moderator działu Odżywianie
...
kupilem z endogenic i od razu czuc dzialanie, podwyzszone cisnienie choc nie jakos mega, wyzszy puls prz cardio i ogolniec czulem jakies takie fajne pobudzenie ale dopiero po 10mg bo na poczatku bralem 5mg i w sumie nic nie czulem takze smialo moge polecic jakby ktos sie zastanawial czy dobra
Zmieniony przez - mihau1988 w dniu 07/12/2025 10:57:22
Zmieniony przez - mihau1988 w dniu 07/12/2025 10:58:00
Zmieniony przez - mihau1988 w dniu 07/12/2025 10:57:22
Zmieniony przez - mihau1988 w dniu 07/12/2025 10:58:00
...
zawsze mozesz napisać do producenta, bo może zminili technologie produkcji i nie robią już loga, podaj im partie wyslij fotki opakowania, tabletek/kapsów.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
na ich oficjalnej zagranicznej stronie nie ma do nich zadnego kontaktu, a ta polska strona z ktorej zamawialem duzo osob pisalo ze jest lewa a towar podrabiany i w sumie by sie zgadzalo bo kompletnie nie czulem zadnego dzialania
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz