a ja mam pytanie , ja robie twaróg tak ze wrzucam do miksera 200 g twarogu i zalewam tylko woda fakt ze łykam to ze scisnietym nosem ale przynajmniej szybciej wchodzi niz jak bym miał go jesc bo bym się zezygał chyba :)
a ja najpierw platki zalewam goraca woda aby namiekly potem dodaje gorace mleczko i slodzik. gotuje ok. 10 min az zrobi sie odlotowa papka ktora kocham! Marta
[...] śmieciowego żarcia też ma znaczenie. 4 Co do zalewania się w ten sam sposób śmieciowym żarciem jak i czystym,węgle jem praktycznie tylko około treningowo i mimo nadwyżki nie zalewam się a rosnę,gdzie wystarczy w opozycji postawić przykład "cudownego" mutanta po którym opona rosła szybciej niż mięśnie 5 Wiele śmieciowego żarcia zawiera gigantyczne [...]
wlasnie duzo ludzi nie toleruje makaronu - pierdy i wydety brzuch przez reszte dnia a ryz jak kolega parej na pisal - malo kto ma problemy, chyba ze z brazowym. sam wole 100x bardziej jesc odgrzewany ryz niz makaron, ktory nie smakuje tak samo jak po zrobieniu a jak ktos ma dobry rice-cooker(nie wiem jak to sie nazywa? maszynka do gotowania ryzu? [...]
[...] i artystycznie zrobiona, ze już od 30 minut na to spoglądam i śmieje się sam do siebie:D Piorun, ja miałem tak samo, ale teraz wrzucam 125g płatków ryżowych do blendery, zalewam ciepła woda, daje trochę mleka 0% dla smaku, miarkę izolatki, blenduje i wrzucam do mikrofali na podgrzanie. Wchodzi lekko, nie siedzi na żołądku a na treningu taka [...]
Misworld rzeczywiście może za bardzo analizuję, ale chcę wszystko robić dokładnie tak jak ma być :-) Dzięki za pomoc :-) Zmieniam wersję ćwiczenia na opcję b :-) Kupię ten glon kombu i będę go tak max raz w tygodniu używać to może mi nie zaszkodzi, a reszta to ocet. Po dłuuuugich poszukiwaniach i czytania różnych forów internetowych (na sfd pomimo [...]
No ja jaglane zalewam 2l wody z izolatem, do lodówki aż zgestnieje i konkretna miska wychdozi :) to jeszcze nic :D spróbuj sobie postawic na palnik te jaglane z wodą, jak zacznie się woda gotować to dolej do tego ubite białka jaj, tylko miej ogromny garnek :D potem sobie izolat dodasz i masz 2x większa objetosc niz to, o czym wspominasz ;D
Ja szamam praktycznie dzień w dzień surowe owsiane (sypię do jajek jak placka robię, nie mają szans się "ugotować" na patelni ja tam swoje najpierw zalewam gorącą woda i zostawiam na jakies 20min a dopiero potem dodaje jajka i na patelnie. dobre te platki jak takie suche są? Szczerze, to po dodaniu słodzika i kakao nawet ich nie czuję w placku. [...]
[...] ludzie leśni, Betonowa rumba, Braga 30 Dobrze jest Ci? Jak śpisz uważnie sen śnij, Betonowa rumba brat, Braga 30" -- Szuetam92 - witam, jasne ze odpowiem Owsiane zalewam ciepłą wodą, nie wrzątkiem - właściwie ja je tylko lekko zalewam, potem mieszam stoją z 2-3min i to co wsiąkło to ich a co nie to wylewam Wtedy dodaję resztę [...]
[...] całkowicie na izolat. Co do Micro Whey'a Reflexa, to podchodzi mi idealnie z owsem. Ma delikatny, ale nie mdły kremowy smak czeko. Rozpuszcza się praktycznie bez mieszania, zalewam tylko wodą i już. Skład wy.je.bany i te probiotyki, wypas ! Postanowiłem, iż jako, że sobotę i niedzielę mam jedyne dni OFF, to relację będę wrzucał, jako [...]
15gr codziennie rano zalewam letnia woda czekam az sie zrobi glut i jem ,ewentualnie mozesz na wieczor sobie zrobic ,ja po 2 tyg poczulem ulge na zoladku
[...] nóg i bioder zeszło (z brzucha to ze względu na wizytę w toalecie, coś z wczorajszych rzeczy mi trochę "pomogło"). Mimo że jakościowo jest słabo, to wow, no chyba jednak nie zalewam się. (Niby to tylko cm, ale w biodrach to nie wiem kiedy tyle miałam.) I to jeszcze w dodatku teraz miałam wolne, więc raczej krótsze dni i mniej aktywne, tak mi się [...]
[...] czy same marchewki) to mięsko kroję na mniejsza kawałki -> wrzucam na rozgrzaną patelnię na chwilę aby je zamknąć i potem przerzucam do garnka z resztą składników, zalewam wszystko wodą , jakieś przyprawy dorzucam i po 1,5-2h jest rewelacja. Ostatnio 1,5kg polędwiczki zrobione, jutro znowu coś chudego zakupię i przyrządzę w ten sposób, [...]
Ciężary są mniejsze niż na masie ;-) dobra rozgrzewka + serie rozgrzewkowe i daję radę ;-) oczywiście jeśli poczułbym jakikolwiek ból czy ryzyko urazu, to od razu bym odpuścił. Póki jest siła, trzymam się niezłych ciężarów, bo to jednak duży ciężar najlepiej stymuluje mięśnie i organizm widzi potrzebę trzymania mięsa ;-) co do 1 posiłku to nigdy, [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] zależy jakie mam akurat mięso, jest to zazwyczaj pierś, bo chuda, a ja wolę kalorie na węgle zostawić. Wkładam do tego 2-3 listki laurowe, 3 kulki ziela angielskiego, zalewam zimną wodą i przez godzinę takie coś się gotuje (w międzyczasie zbieram szumowiny). Po godzinie doprawiam - sól, pieprz, mieszanka ziół do rosołu (jakaś bio z [...]
Ja ze soba do pracy wożę zawsze lunch i śniadanie. Śniadanie jest łatwe - chia lub owies na noc namaczam w dużym sloiku, zalewam orzechy wodą osobno i odmrazam 100 g owoców. Rano wlewam jogurt albo maślankę albo mleczko koko do tego słoika, wrzucam orzechy i owoce. Moze być banan, mogą odmrożone truskawki albo co tam lubię innego. I takie cuś z [...]
[...] Wrzucałem jakiś czas temu zdjęcie z moją suplementacją okołotreningową. Spożywam spalacz tak, jak wymyślił fatfaq. Przyprawy są w białej filiżance- zalewam gorącą wodą, zaparzam przez 5-15 minut (rano robię 10 rzeczy na raz, więc jest to na oko) i wypijam %-) (w kieliszku po lewej jest zawartość bodaj 3 kapsułek z [...]
Neysha jak nie zapomnę to wieczorem zalewam gorącą wodą i rano do blendera z jajkami i resztą (potem na patelnie a potem do buzi :-D ). Jak zapomnę wieczorem to rano zalewam wrzątkiem i daje im 15-20 min no i do blendera. Przyznam, że bez bólu je pożegnam. Mam świeża dostawę maci (nie wiem jak to się odmienia maca - maca'i?) i z nią placek poranny [...]
[...] owsiany + czosnek + chrzan 5. chleb żytni + ogórki małosolne, migdały Wrzut makroskładników dla koktajlu mocy 4 xzaar77 (bez pietruszki,bo to subtelne ilości). Składniki zalewam rano wodą i miksuję. Do gotowej mieszanki dorzucam słonecznik. Mój A mówi, ze to paskudne i w ogóle nie jest słodkie 8-) - mi tam pasuje. W razie czego sprawę [...]
Ja ogórki małosolne zalewam gorącą wodą - podobno szybciej się robią. Słyszałam, że za twardość ogórków odpowiedzialny jest chrzan. Poza tym jak juz sie zrobią to trzeba trzymać w chłodzie, bo szybko się kapcie robią :-)U nas te które są nie tak bardzo dojrzałe i chyba nie zanurzone cały czas w zalewie robią się oślizłe (skórka odchodzi). W cieple [...]