SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki testosteron

  • Wyniki - testosteron a brak zarostu 20 lat.

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    scy moi znajomi mają już zarost, nawet Ci młodsi a ja tylko " dziewiczy wąs ". Mój tata miał już w wieku 17 lat, brat to samo. Tylko ja mam z tym jakiś problem. Robiłem sobie wyniki testosteronu oraz dhea-so4. Mam ogromny kompleks na tym punkcie, gdyż wyglądam na 15 lat. /SFD/2017/10/21/b702d47d307643d0bd7d26bf8cd9e002.jpg /SFD/2017/10/21/f437fc143

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1334 Data: 2017-10-21 19:35:17 Liczba szacunów: 0
  • BADANIA>> WYNIKI>> TESTOSTERON

    Temat
    Doping

    OSTATNIO MIALEM ROBIONE BADANIA TESCIA I MOJ ENDYKRYNOLOG POWIEDZIAL ZE WYNIKI SĄ DOBRE I NIE CHCIAL MI HCG PRZEPISAC. POZIOM TESCIA WYNOSI 7,6 ng/ml CZY WASZYM ZDANIEM POZIOM JEST W NORMIE?!

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 2316 Data: 2008-05-21 13:24:51 Liczba szacunów: 0
  • Badania wyniki Testosteron,tarczyca,prolaktyna,estrogen

    Temat
    Doping

    Witam 2 lata temu miałem 12 tygodniowy cykl na Enanie e4d 250 jakiś czas temu zrobilem sobie tak kontrolnie badania chciał bym wiedzieć czy wyniki sa dobre? póki co czekam na wizyte u lekarza :) z góry dziękuje /SFD/2018/6/22/cc601c87f1174ab5bc857333101b0ddf.jpg

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 875 Data: 2018-06-22 17:01:10 Liczba szacunów: 0
  • Tragiczne wyniki Testosteron,TSH,Prolaktyna

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Do kasacji --- > Przeniesiony do Interpretacja badań... Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2018-02-28 19:35:23

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 548 Data: 2018-02-28 19:30:59 Liczba szacunów: 0
  • Testosteron działa - czyli wyniki badań dla ciekawych

    Temat
    Badania naukowe

    Wiem, że ameryki nie odkrywam w tym temacie, ale z drugiej strony badań w których sprawdza się anaboliczne działanie SAA na sportowcach - jest niewiele w sieci, a próby prowadzone na muszkach owocówkach, jesiotrach i królikach wielkanocnych mało kogo interesują. Podstarzali impotenci i kastraci również nie są docelowo najszczęśliwszą wykładnią. W m

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4706 Data: 2010-08-18 00:10:43 Liczba szacunów: 0
  • Niskie libido, niski testosteron całkowity, wysoka prolaktyna. wyniki badań, clomid!

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    (50mg) dziennie przez 6 miesiecy . Jestem po 3 tyg brania leku i jedyne co odczuwam to lekki ból jąder. proszę o rady co robić? jakies dodatkowe badania? może coś z prostatą. wyniki poniżej.: . z prawej strony normy. morfolia krwi 5D : wszystko w normie

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2252 Data: 2017-01-14 21:11:38 Liczba szacunów: 0
  • Pregnyl testosteron naturalny a syntetyczny wyniki badań

    Temat
    Doping

    ante e5d wtedy testosteron miałem w 7 dniu ok 700ng prolka 25 , oraz estradiol 48 Shbg 9 teraz od ponad miesiąca jestem na gonadotropinie 5000uj e6d i tak wyniki w 5 dniu testosteron 1000ng , prolka 25 , estro 55 Shbg 9 czyli w normie jako tako profesor powiedział ze estro i porlka moze zostać bez sensu jest zbi

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 3420 Data: 2017-05-05 11:25:51 Liczba szacunów: 0
  • Niski testosteron, wysoka prolaktyna - wyniki badań

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    tego problemy z ciśnieniem i erekcją. W zasadzie zbadałem już wszystko i wszystko włącznie z badaniem typowo urologicznym jest w absolutnej normie. Właśnie odebrałem ostatnie wyniki badań. Oto one: Glukoza 4.99 (2.70-5.80) Cholesterol 4.84 (3.1-5.2) Trójglicerydy 2.68 (0.45-1.82) Kreatynina 79.7 (62-106) Kwas moczowy 408.3 (202.3-416.5) FSH 4.5 (1.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 5217 Data: 2013-04-16 19:04:50 Liczba szacunów: 2
  • Wyniki badań do oceny Testosteron,SHBG itp

    Temat
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Mam 25lat i podejrzewałem u siebie niski testosteron więc wybrałem się do endokrynologa. Specjalista skierował mnie na badania hormonalne. Proszę o ocenę poniższych badań oto wyniki: płeć : mężczyzna Testosteron 16,42

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1405 Data: 2014-08-11 15:02:25 Liczba szacunów: 0
  • TESTOSTERON CAŁKOWITY: Wyniki Badań

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 38 2. WAGA: 79 3. WZROST: 170 4. WYMIARY: -biceps: 41 -klatka: x -udo: x -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: od najmłodszych lat 6. DIETA: jest -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 7 lat 11. POZIOM BF%: x 12. TENDEN

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 425 Data: 2018-06-13 19:30:18 Liczba szacunów: 1
  • Testosteron poniżej normy, wyniki badań

    Temat
    Doping

    Witam, 4,5 miesiaca temu zakończyłem PCT po propie solo lecialo 1-11 prop 100mg e2d tutaj moj temat ze szczegolowymi wynikami, przed cyklem, kilka badan w trakcie, 2 tyg przed pct i 2 tyg po pct http://www.sfd.pl/PCT_po_propie_solo_od_str_12._-t1080722-s15.html *przy estro jest <5 gdyby nie bylo czytelnie, troche malo? mimo ze test ponizej normy, p

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1091 Data: 2016-03-19 10:52:19 Liczba szacunów: 0
  • wyniki prosze o opinie wolny testosteron!!!

    Temat
    Doping

    Witam odebralem wyniki testosteronu, powód zrobienia testu troszke obniżone libido... miesiac temu testosteron całkowity- 9.90 - norma max. 10.6 wiec wynik wysoki niby wszystko wpozadku.. a teraz odberalem wynik testosteronu wolnego - 11.85 pg/ml ... norma min.:6.2 ..max.: 28.1 czy moj wynik jest za niski ???

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 8080 Data: 2008-06-17 15:57:01 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań F-Testosteron

    Temat
    Doping

    Witam Panowie. Właśnie odebrałem swoje wyniki wolnego testosteronu. F-Testosteron 9,2 Norma mężczyźni 8,9-42,5 Jestem po półrocznym offie. Nie za mało tego trochę ? Chętnie posłucham opinii w tej sprawie. Szczególnie einwunder-a, chudziny i innych oblatanych co robili badania po dłuższym offie. Robiłem też badania innych hormonów, tarczyca,

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 6076 Data: 2009-02-12 19:53:08 Liczba szacunów: 0
  • słabe wyniki hormonalne (testosteron i SHBG)

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    się dopiero na miejscu), dość spora ilość słodyczy w diecie dodam ze z rana przed badaniami wypiłem 2 energetyki i 2 snikersy, czy takie kombo mogło wpłynąć aż tak na takie wyniki ? w okresie badań nie ćwiczyłem ok 6 miesięcy a z robieniem mięśni nie miałem większego problemu( bez anabolików), poza tym wszystkie wyniki wyszły ok. wypowie się ktoś

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 907 Data: 2017-02-01 18:38:23 Liczba szacunów: 0
  • Testosteron-wyniki

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    ennie przez około 3 miesiące ostatio. 6 bromo 1 tab dziennie przez 1 miesiąc 10 tyg T3 (maksymalna dawka 50mcg). Oprócz tego przez długi okres Clen na zmiane z Efedryną. Moje wyniki: Testosteron 147,3 (249-836) Kortyzol( rano) 26,6 (6,2 - 19,4) Estradiol <5 (7,63 - 42,6) Prolaktyna 80,4 (86 - 324) LH 1,92 (1,7 - 8,6) FSH 3,38 ( 1,5 - 12,4) TSH - 1,

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 671 Data: 2013-09-24 16:44:42 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań testosteron etc

    Temat
    Doping

    Witam, zrobiłem sobie badanie hormonów, poniżej podaje wyniki. testosteron jak widać jest strasznie niski, brałem wcześniej metę solo, także nie wiem czemu by mnie tak zablokowało (odblok był clom + tamox od poczatku cyklu do konca odbloku). Prolaktyna z kolei za wysoka. Prosiłbym o radę co z tym wszystkim zrobic- samopoczucie jest po prostu tragic

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3208 Data: 2012-04-12 17:11:05 Liczba szacunów: 1
  • Zanizony Testosteron - Wyniki. Pomocy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    slałem że zrobie sobie badania na testosteron (wolny,całkowity) ponieważ miałem , mam nie pokojace objawy z tym zwiazane (zanizeniem) Niestety moje obawy potwierdziły. Podam wyniki tutaj... Wiek: 22 lata Testosteron: 1.56 ng/ml NORMA: 2.84 - 8.00 F-Testosteron: 1,6 pg/ml NORMA: 8,9 - 42,5 TSH: 2,18 ml/l NORMA: 0,3-4,0

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2007 Data: 2011-08-09 11:37:59 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań Testosteron Propionat do oceny

    Temat
    Doping

    Dzień dobry wszystkim :) Pierwszy mój kontakt z dopingiem. Towar z Grintex - chłopaki mówili że kopie, jednak wolałem się upewnić. Po 3 strzałach 100mg/e2d (ostatni o godzinie 20 wczoraj) poszedłem dzisiaj o 8 na pobranie krwi. Wyniki! (norma 175-781) Przed: 600 ng/dl Teraz: 1420,58 ng/dl Co myślicie na ten temat? Szczerze oczekiwałem większego w

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 533 Data: 2018-06-01 17:02:21 Liczba szacunów: 4
  • Wyniki badan Testosteron/Prolaktyna/Estrogen

    Temat
    Doping

    Witam, bilem propa Rotexa 100mg e2d przez 4 tyg jedna wystepowal duzy bol wiec zmienielm na Scantela i po 2 tygodniach jego stosowania zrobilem badania. Chyba cos jest nie tak, co sadzicie? Mozliwe ze lab sie pomyslil koles niedawno mial taki przypdek ale sam nie wiem. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/7f2f4b3a7b1348f3bbaddcf90e78cdc1.jpg

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 5551 Data: 2012-04-18 22:14:34 Liczba szacunów: 0
  • Wolny Testosteron Wyniki Badan

    Temat
    Doping

    witam odebralem wlasnie dzis wolny testosteron no i wynosi 13,83 pa/ml normy sa od 4,50 do 42,00 czy to dobry wynik jak na 23 latka?? co sadzicie??

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 6377 Data: 2012-01-07 12:13:39 Liczba szacunów: 1