SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki tarczycy

  • Tragiczne wyniki tarczycy

    Temat
    Doping

    [...] miesiąc zszedłem z t3 zrobiłem badania i były kiepskie.znowu wskoczyłem na t3 ok miesiąca temu.zrobiłem badania i z tarczyca jest tragedia.badanie robiłem bez wzięcia t3.czy wyniki są powodem wyj**ki t3 czy to coś innego?przejść na novo i wrzucić od nowa węgle tłuszcze np 1:1.co tu działać? W podkładzie leci enan 125 mg e4d. [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1101 Data: 1/9/2016 7:07:31 PM Liczba szacunów: 0
  • niepokojace wyniki TARCZYCY podczas stosowania T3

    Temat
    Doping

    witam podobno do dawki 50mcg t3 nie rusza naszej naturalnej pordukcji i nie wiem dlatego jak rozumiec te wyniki skad takie niskie t4 i tsh zrobilem badania bo czuje sie ogolnie jak smierc i stwierdzilem ze jak nie estro to tarczyca i chyba tak jest . Dodam ze lece 37,5 mcg jakies 6 tygodni i nie wiem czy odstawiac czy normalnie dokonczyc cykla i [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1982 Data: 8/9/2014 8:40:45 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy tsh 0,680 ulU/ml 0,250-5,000

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy mój wynik jest dobry? 0511 mlU/l kobiety: 0,27-4,20 ................. ............. ............... .............. ............ ........... .............. ................ .............. ............ ............... ................ ............... .............. ............ ................ ............... .............. ............ ... [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1755 Data: 11/27/2010 10:03:13 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki tarczycy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Wita,. robiłem kontrolnie badania tarczycowe ponieważ moja mam i siostra mają problemy związane z tarczycą, o to wyniki: TSH 1.32 ulU/mL normy: 0.350-4.900 fT4 11,74 pmol/l normy: 9,00-19,00 fT3 3,65 pmol/l normy: 2,63-5,70 na pierwszy rzut oka wszystko jest normach ale widziałem gdzieś wykres jak interpretować [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 357 Data: 2/15/2019 4:36:56 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy mój wynik jest dobry? 0,680 uIU/ml 0,250-5,000 ........... .......... . ............................. ...................... .................... .......................... ..................... .......................... ....................... ................ ................... .............. ............

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1136 Data: 11/27/2010 9:49:36 PM Liczba szacunów: 0
  • SAA - Slabsze wyniki tarczycy

    Temat
    Doping

    Witam, Przed cyklem, jakies 3 miechy temu, na testosteronie + wino wyniki tarczycy: /SFD/Images/2016/6/15/1f406a4ab62a49e7833ef8d214ccb644.png Wyniki z dzis: /SFD/Images/2016/6/15/3a0e253256ef47c2be3481dba1e1b757.png Zmieniony przez - peter007x w dniu 2016-06-15 14:05:45

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 338 Data: 6/15/2016 2:04:29 PM Liczba szacunów: 1
  • prawidlowe wyniki tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy to dobre wyniki tsh-1,15mIU/L;FT3-2,85pg/ml;ft4-o,90ng/dL ?Bioere euthyroks N 50 POLOWE TEJ DAWKI ..CZY w TAKIM PRZYPADKU TO DOBRA STARTEGIA leczenia.........? tyje DZIWNIE ,BO W GORNYCH PARTIACH CIALA ..NABIERAM SYLWETKE BOKSERA ..CZY TO SPOWODOWANE JEST CHOROBA TARCZYCY CZY INNEGO NARZADU?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1035 Data: 10/5/2011 8:20:09 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy interpretacja

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    ths 0,97 ft3 3.31 ft41,35mam prosbe i prosze o odcztynanie moich wynikow kilka lat temu mialam stwierdzone zapalenie tarczycy biopsja nie wykazala zmian nowotworowych mam ciagle zimne ręce inogi chroniczne zmęczenie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 873 Data: 8/13/2011 7:48:47 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    prosze odpowiedż wynik 0.04 jednostka ulU/ml min 0.340 max 5.600 prosze o odpowiedż

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 426 Data: 7/10/2011 5:04:10 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Mój wynik TSH 3-cia generacja 5,90 Moje pytanie jest takie Czy ta wartość jest mała czy zbyt duża.Co w takiej sytuacji mam zrobić,czyta wartość zagraża mojemu życiu.Do jakiego lekarza najlepiej się udac.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 475 Data: 5/16/2011 8:42:00 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    wczoraj odebrałam wyniki badań tarczycy TSH 5,61 ft4 13,5 anty-tpo 332 moze mi ktoś powiedzieć co te wyniki oznaczają ?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 787 Data: 9/1/2011 6:38:29 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy normy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    TSH-4.83uIU/mL FT4-12.8 pmol/L

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1122 Data: 5/12/2010 10:10:03 PM Liczba szacunów: 0
  • jakie powinny być wyniki tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    wyniki niedoczynnosci tarczycy ja mam 0,009

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 775 Data: 8/12/2010 5:20:39 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tarczycy ft4

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    moje ft3 2.99 ft4 9.25 tsh 0'019 jaki brac lek

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 448 Data: 9/18/2013 7:15:48 PM Liczba szacunów: 0
  • T3 a wyniki badania tarczycy, prośba o interpretację

    Temat
    Doping

    [...] w jednym z tematów po podaniu przeze mnie wyników badań user kolo61spoko stwierdził, że mam pierwotną niedoczynność tarczycy. Myślałem, że mam wszystko ok, skoro wyniki Tsh, ft3 i ft4 są w połowach skali... Przed wejściem na T3 badania wykonywałem dwukrotnie, na dwóch rodzajach diety, węglowodanowej zbilansowanej i tłuszczowej (CKD). [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1577 Data: 12/7/2017 10:45:29 AM Liczba szacunów: 0
  • 23. tydzień ciąży a wyniki badań hormonów tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    23. tydzień ciąży a wyniki badań hormonów tarczycy Obecnie jestem w 23 tyg. ciąży moje wyniki TSH 1,42 ulU/ml (norma 0,27 - 4,20), FT4 10,46 pmol/l (norma 12,oo- 22,00), zaś wyniki w 9 tyg ciąży to TSH 0,99 (ulU/ml (norma 0,27 - 4,20) a FT4 14, 39 pmol/l (norma 12,oo- 22,00). Czy mam się martwić, że mam problemy z tarczycą i coś zaraża dziecku?? [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 732 Data: 6/30/2014 8:00:55 AM Liczba szacunów: 0
  • czy łapię się na niedoczynność? - wyniki badań tarczycy

    Temat
    Doping

    [...] mimo rzekomo spełnionej normy, co by jakoś wyśrodkować poziom hormonów)? czy machnie ręką, idź pan w c***, normy nie przekroczyłeś więc mam wy***ane a może panikuję i wyniki nie są takie złe? tylko jednak co by nie mówić z moją figurą szybsza przemiana materii jak najbardziej by się przydała Zmieniony przez - amatyk w dniu 2011-03-23 [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1407 Data: 3/23/2011 6:07:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań tarczycy - kobieta

    Temat
    Doping

    Siemka, moja dziewczyna robi redukcje na pierwsze zawody bikini fitness na lipiec i stwierdziliśmy, że coś w tym roku redukcja jej bardzo opornie idzie ( w tamtym roku zredukowana była do kraty) i pomyśleliśmy, że może tarczyca zj**ana skoro tak, do tego taki wygląd w sumie lekko "spuchniety"(bierze jeszcze tab antykoncepyjne, w tamtym roku brala [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 584 Data: 5/16/2016 4:46:31 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki usg tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    PP 3,16x3,13x5,25cm LP 3,85x3x5,38cm C 1,3cm V=27ml V=32,6ml Miąż tarczycy niejednorodny.W części środkowej płata prawego guz litopłynowy o wyrażnych granicach z przewagą unaczynnienia obwodowego,z makrozwapnieniami o wymiarach 1,64x1,35x2,1cm .W dolnym biegunie guz o tej samej echostrukturze o wymiarach ;1,66x1x1,80cm.Pozatym liczne ogniska [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 873 Data: 6/16/2011 8:28:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Poziom hormonów tarczycy - wyniki

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam U mojej dziewczyny są przypuszczenia że nie najlepiej pracuje tarczyca (delikatnie spuchnięta szyja, praktycznie nie może schudnąć a robi co trzeba) Wiadomo że najlepiej udać się do lekarza z wynikami i wiadomo że często lekarzom się nie chce pomóc jak to nie jest wyjątkowo duży problem. WIDEŁKI TSH 0,27 - 4,2 fT3 3,1 - 6,8 fT4 12 - 22 WYNIK [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 815 Data: 5/13/2015 10:16:53 PM Liczba szacunów: 0