SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki tarczycy

  • Trening na zgrabną figurę

    Post
    Ladies SFD

    [...] za mało, żeby utrzymać pracę mózgu, jaki jest cel takiego cięcia? Masz cukrzyce? Widzisz problem polega na tym, ze RYNEK Fitness dąży do SPRZEDAŻY swojego produktu. dlatego wyniki badań naukowych zostają sprowadzone do absurdu, bo ten absurd jest łatwo sprzedać. Tak, to prawda, że diety Low Carb poprawiają rozmaite parametry, ale w KONKRETNYCH [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 3240 Data: 7/31/2013 1:02:36 PM Liczba szacunów: 0
  • Redukcja tkanki tłuszczowej - brak efektów

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] na myśli hipoglikemię? Dotarłam do swoich wyników krwi, standardowej morfologii sprzed 5 lat. Już wtedy miałam glukozę na czczo 98, co na 14 letnią dziewczynkę było średnim wynikiem. Nikt tematu nie ciągnął. Nie uprawiałam wtedy żadnych aerobowych sportów, jeździłam tylko konno (+pomagałam w stajni). Właśnie przełom 13-14 roku życia był [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 1504 Data: 2/28/2017 11:26:41 PM Liczba szacunów: 0
  • Kolejny cykl. Redu-masa

    Post
    Doping

    Zrobiłem badania tarczycy, oto wyniki ft3 3,39 (3,13-6,76) tf4 12,69 (12,00-22,00) tsh 2,65 (0,27-4,20) Niby w normie, ale dolne granice. Co myślicie? Brać ten Novothyral?

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 2486 Data: 6/3/2016 9:57:01 PM Liczba szacunów: 0
  • HGH Kto brał?

    Post
    Doping

    flex bardzo pocieszajace , ale z drugiej strony jesli az tak bardzo chce i ma kase oraz kogos kto mu to pomoze brac i bedzie nadzorował, robił wyniki to ja nie widze zadnych problemu, a do kolegi wczesniej: ja miałem niedoczynnosc tarczycy brałem gena i jakos zyje i to bardzo dobrze mi sie wiedzie- zdrowotnie ;)pozdrawiam

    Odpowiedzi: 171 Ilość wyświetleń: 15105 Data: 11/2/2005 7:21:16 AM Liczba szacunów: 0
  • Problamy z oddychaniem, tylko pseudo-efedryna pomaga

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Mialam robiona spirometrie - wyniki bardzo dobre, albo w normie albo lekko powyzej. TSH = 1.78 Niedoczynnosc tarczycy jest z autoagresji. Dawno nie mialam robionych przeciwcial tarczycowych, ostatnim razem byly ok, czy jest mozliwe ze z jakiegos powodu stan autoimmunologiczny sie pogorszyl i mogloby miec to wplyw na oddychanie? Zmieniony przez - [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1639 Data: 3/21/2013 12:13:38 PM Liczba szacunów: 0
  • Halodrol Liquigels

    Post
    Odżywki i suplementy

    Holadrol - to produkt ukierunkowany na zwiększenie poziomu testosteronu – głównego męskiego hormonu. Wysoki poziom testosteronu przekłada się zarówno na lepsze wyniki na siłowni jak i w życiu - lepsze samopoczucie, większą pewność siebie. W skład Holadrol wchodzą: Kwas Arachidowy - związek, który w naszym organizmie powoduje nasilenie [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2685 Data: 3/6/2009 7:39:24 PM Liczba szacunów: 0
  • PIERWSZY CYKL NIE DLA SEZONOWCA

    Post
    Doping

    Nie ma tragedii z tą prolaktyną, nie jest w normie, ale wielkiej tragedii nie ma. Bo nie wiesz jakie wyniki miałeś np miesiąc temu. A jak libido u ciebie? Jak ogólne samopoczucie? Bierzesz jakieś leki teraz? Tak jak wspomniałeś może to być też przez niedoczynność tarczycy, mógłbyś jeszcze zbadać TSH, FT4, FT3. A testosteron masz dość dobry, nie [...]

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 1666 Data: 7/13/2015 10:35:22 PM Liczba szacunów: 0
  • Białko w moczu pomoc!!

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Jeśli chodzi o temperaturę to tak przeszkadza mi ona i odczuwam że jest podwyższona i nie czuje się wtedy dobrze. I to na pewno nie jest normalne bo rano czuję się znakomicie i wtedy mam temperaturę 36.6 . Nic innego mnie nie boli białko w moczu jakie wtedy się znajdowało wynosiło 68,0 mg/dl. Mocznik był w normie a co do kreatyniny to nie mam [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 3994 Data: 12/16/2010 2:25:53 PM Liczba szacunów: 0
  • 1 CYKL NA MASE

    Post
    Doping

    Podejrzewam ze wyniki badan hormonow tarczycy w gornych granicach normy? Jedyne co mozna Ci doradzic to metka w dawce 20 mg/dziennie przez 6 tygodni i staraj trzymac sie dalej diete w okolicach 4-4,5 tys kcal ale z wieksza iloscia weglowodanow.

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 782 Data: 12/11/2013 8:56:24 AM Liczba szacunów: 0
  • Problem z masa - HST

    Post
    Trening w domu

    [...] zajecia, jazda tramwajem itp. dzienie - 3 - 5 km. Przewarznie spie od 8 - 10 h czasem są 2 dni że spie po 6 - 8 h ale po treningu spie długo ( staram sie zawsze tak spać ) wyniki odebrane - niestety wszytko okej ;/;/ ah a miałem nadzieje. Wszystko w normie. Hormony tarczycy w normie, FSH też, testosteron też ;/ ahh krew okej ;/ Co do [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 2690 Data: 11/15/2008 12:20:18 AM Liczba szacunów: 0
  • Kortyzol, nerwica itp.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] zobaczyć jak mocno jest podwyższony, bo spekulacje, że jest i zostawienie tego to za mało. Do tego na pewno zrobiłabym komplet badań z pozostałych hormonów, wrzuć jak możesz wyniki tarczycowe (mam nadzieje, ze jest tam i ft3, ft4 i tsh, a najlepiej jeszcze anty tpo oraz anty tg) + usg tarczycy. Na początek zmieniłabym taktykę treningową. [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1908 Data: 5/29/2017 3:22:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Przejście z masy na redukcję - zaplanowanie cyklu

    Post
    Doping

    A ile ma trwac cykl? A juz widze 12tyg to daj prop i master p 100mg pon/sr/pt i zrob badanie hormonow tarczycy przed i daj 50mcg t3 i zbadaj po tyg zeby zobaczyc czy dawka odpowiednia,jedne i drugie wyniki wstaw tutaj Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-02-24 10:21:49 Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-02-24 10:22:05

    Odpowiedzi: 68 Ilość wyświetleń: 10065 Data: 2/24/2018 10:19:11 AM Liczba szacunów: 0
  • Martucca Hubert

    Post
    Administracja i Moderatorzy

    [...] się też ze sposobem leczenia tarczycy za pomocą diety (w zadnym wypadku nie kazalam jej odstawiac leków, opisałam tylko swoj przypadek gdzie odpowiednia dieta poprawiła wyniki tak ze lakarzom opadła szczena ) zdenerwował ją do takiego stopnia ze usuneła kazdy z moim postów (nawet te które nie mogły w najmniejszym stopniu naruszyc regulaminu) [...]

    Odpowiedzi: 48 Ilość wyświetleń: 5419 Data: 4/25/2014 2:41:05 PM Liczba szacunów: 0
  • Drugi cykl Metanabol + Testosteron cypio. Ważne.

    Post
    Doping

    Nie wiem nie mogę edytować swojego postu... 1. WIEK: 24 2. WAGA: 80 3. WZROST: 179 4. WYMIARY: -biceps: 38 -klatka: 114 -udo: 60 -talia: 93 5. STAŻ NA SIŁOWNI: około roku, przed tym rok czasu pompek w domu codziennie i różne ćwiczenia z hantlami. 6. DIETA: -białko: ~250 -węglowodany: ~300 -tłuszcz: ~150 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: [...]

    Odpowiedzi: 59 Ilość wyświetleń: 2988 Data: 6/27/2016 4:45:09 PM Liczba szacunów: 1
  • Zanik miesiączki, przysadka, co robić?

    Post
    Ladies SFD

    [...] rację- nie ma sensu się faszerowac estrogenami, zacżelibyśmy rzeczywiście od diety, z tym, że czeka Cie caaaaałe mnóstwo badań- zrób jeszcze przynajmniej morfologię. podasz wyniki hormonów tarczycy? bo jednak ta norma jest zbyt "tolerancyjna". poza tym, żeby dowiedzieć się, czy tarczyca działa prawidłowo trzeba również obliczyć, czy ft 4 [...]

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 2042 Data: 8/24/2016 9:39:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Zanik miesiączki, przysadka, co robić?

    Post
    Ladies SFD

    To wyniki badań tarczycy. A jakie konkretnie zmiany w diecie i kaloryka? Tłuszcze wysoko a węglowodany? /SFD/2016/8/25/4772d2d5d8a44596a73afbd70f2a21ae.jpg

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 2042 Data: 8/25/2016 8:55:03 AM Liczba szacunów: 0
  • Przytyłam po chorobie - czy ktoś umiałby pomóc?

    Post
    Ladies SFD

    [...] utrzymać w liczbowych zaleceniach. Jeszcze nie mam zbyt wielu pomysłów na rodzaje jedzenia i przepisy, co mogłabym robić, ale trening czyni mistrza :) Odebrałam też dzisiaj wyniki badań hormonalnych, które niestety niewiele mi mówią, ale przepiszę je tutaj, może któraś z Moderatorek coś w nich zobaczy. Krew pobrana w 23 dniu cyklu. TSH [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 2064 Data: 9/25/2012 7:30:51 PM Liczba szacunów: 0
  • Tragedia, brak chęci do zycia

    Post
    Doping

    Siema panowie mam wyniki, nie wiem czy sugerować się prolaktyna, która jak mi się działo co dzieje i tak zbilem i na drugi dzień czułem się nawet chyba trochę lepiej. Badania ogólne delikatnie skonsultować Z dobrym lekarzem, pytanie czy testosteron mimo że wartosc zawyzona może być np przestrzelony? USG brzucha ok USG tarczycy ok [...]

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 817 Data: 6/19/2019 5:36:57 PM Liczba szacunów: 0
  • proszę o poradę Pierwszy cykl w wieku 55 lat

    Post
    Doping

    Wiek 55 Waga 115 Wzrost 177 Obwód ramienia 46 Obwód klatki 130 Obwód uda 67 Obwód talii 98 Staż na siłowni 20 lat z przerwami, teraz 2 lata bez przerwy Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) 2b2w1,1t Ile i jakie przebyte cykle sterydowe 0 trening teraz od początku miesiąca 5 x w tygodniu Cel cyklu Siła + redukcja, [...]

    Odpowiedzi: 95 Ilość wyświetleń: 13606 Data: 7/16/2017 2:16:05 PM Liczba szacunów: 0
  • TRAIN AS HARD AS YOU CAN-METAMORFOZA

    Post
    Trening dla początkujących

    zrobiłem badania tarczycy i cholesterolu i mam wyniki idealne wiec nie musze kombinowac z dieta(bałem sie o cholesterol)sylwetka wyglada coraz lepiej mysle ze w sobote sie zwaze i mam nadzieje zobaczyc progres:)

    Odpowiedzi: 70 Ilość wyświetleń: 3156 Data: 6/22/2011 12:53:06 PM Liczba szacunów: 0