SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki badań po cyklu

  • [...] bilem tescia przez pare dodatkowych miesicy(demotywacja). Hcg regularnie co 8 tyg 5tys iu, odblok zalecony przez Moda i 2 miesiace po ostatniej tabletce clomidu takie mam wyniki Badan. Prosze o przeanalizowanie ich, wywnioskowanie na ich podstawie czy lepije mase robic w moim przypadku na weglach czy tluszczu(tluszczu dzialalo na trenie [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1193 Data: 2/13/2017 10:59:30 PM Liczba szacunów: 1
  • Wyniki badan po cyklu

    Temat
    Doping

    9 dni po skończonym cyklu zrobiłem badania, nie wszystko wyszło w normie. Tutaj wyniki: Prolaktyna - 6,72ng/ml Estradiol 33,19 pg/ml Testosteron wolny 219,4 ng/dl Pierwsze pytanie co do powyższego czy to oznaczania "zablokowanie" ? Czy jest to nieznaczna różnica i nie ma czym się przejmować? Clomid pod ręką w razie czego mam. Cholesterol [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 256 Data: 8/24/2019 9:12:34 PM Liczba szacunów: 3
  • 1. WIEK: 31 2. WAGA: 84 3. WZROST: 170 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 116 -udo: 60 -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 6. DIETA: ok. 3700 kcal -białko: 3 -węglowodany: rotacja 4,5 - 5,5 -tłuszcz: 1,5 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: deka+cypio+meta 8. TRENING: split 3x 9. CEL CYKLU: masa,siła 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1108 Data: 1/5/2015 5:32:19 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki badan po cyklu

    Temat
    Doping

    [...] 250 mg e4d) przedtem ostatni dluzszy cykl(12 tygodni) skonczylem w maju 2015, tez niestety bez odbloku. od jakiegos czasu okolo miesiaca nie mam porannych erekcji i oto moje wyniki. testosteron 2.29 norma 2.27-10.30 na wynik testosreonu wolnego jeszcze czekam,normalnie zawsze mialem powyzej 6.5 fsh 1.8 norma 0.7-11 lh 1.9 norma 0.8-7.6 [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1224 Data: 3/14/2016 11:46:01 AM Liczba szacunów: 0
  • Wrzucam wyniki badań po cyklu . Testosteron O41-W1 7,25ng/ml Norma 1,66 - 8,77 Prolaktyna 7,86ng/ml 3,46-19,40 Białko calkowite 7,6 6,6 - 8,3 Bilirubina calkowita 0,53 0,20 - 1,10 cholesterol calkowity 145 140-200 Dodam że pisałem iz bolą mnie jadra poszedlem [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 3071 Data: 7/7/2012 9:27:41 AM Liczba szacunów: 0
  • Niedawno robiłem cykl z 2 puszek h-drolu 50/75/75/75/75/75 na odblok było 8 tabletek clomidu. Badania z 2-3 tyg po odbloku. Krew i mocz prawidłowe. Próby wątrobowe: ALAT wynik: 58.9 norma: do 38 AspAT wynik: 47.6 norma: do 40 Czymś tutaj powinienem się martwić czy to normalne że są lekko podwyższone po cyklu? I hormony: testosteron całkowity: 559 [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1897 Data: 10/22/2010 2:51:48 PM Liczba szacunów: 0
  • Wiek: 25 Waga: 95 Wzrost: 185 Obwód ramienia: 43 Obwód uda: 71 Obwód talii: 88 Staż na siłowni: 8 lat Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy): 4300 kcal, 380B, 57T, 580WW Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: prop/wino/enan/meta/bold/tren/ Opisz swój plan treningowy: split Cel cyklu: odblokowanie Ostatni cykl i odstęp [...]

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 2302 Data: 3/13/2017 5:36:17 PM Liczba szacunów: 7
  • Wyniki badan po cyklu

    Temat
    Doping

    Więc w styczniu tego roku zrobiłem sobie badanie tescia i wyszło ze mam 10ng/ml z czego ucieszony byłem i wpadłem w cykla 1-4 meta 20mg/ed 1-9 deca 300mg/week 1-11 enan 300mg/week po czym wbiłem 10.000j HCG i 30tab cloma odblok zakonczyłem w czerwcu, i by sie wspomoc jescze to oczywiscie zma na noc + tribulusy. Wczoraj zrobiłem sobie próby ALAT [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1183 Data: 7/9/2009 8:09:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań po cyklu

    Temat
    Doping

    Witam Jestem po cyklu enan 250 co 4 dni /potem prop 100 co 2 dni + wino 4 tab dzień Po cyklu 4x 2500 hcg i clomid 1 tabletka dziennie Chciałem zapytać czy jest ok dalej jem clomid zostało około 8 tabletek Cykl skończyłem 10 sierpnia /SFD/2018/9/14/e51c21fea1e2410eb28d7a0e5a050065.jpg /SFD/2018/9/14/88af680460ce4871871cbfa39f29ad9f.jpg [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 910 Data: 9/14/2018 2:26:57 PM Liczba szacunów: 4
  • Witam . Zrobiłem badania 2 tygodnie po odboku. Byłem na cyklu na sarmach ( lgd+s4+ostaryna) Zacząłem juz nowy cykl. Dorzuciłem sobie 6 bromo 2 capsy- 1 na noc , drugi rano? Coś jeszcze powinienem dorzucić? Pozdrawiam Estradio 230 pmol/ norma do 161,5 Prolaktyna 21,77 ng/ml norma do 19,40 Testosteron (całkowity) 10,620 ng/ml norma do 9,230

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 3259 Data: 12/29/2018 11:43:41 PM Liczba szacunów: 3
  • [...] Jestem po cyklu 16 tyg. (prop, deca, wino, pod koniec t3) obecnie 5 tydzień na odbloku do wzięcia mam jesze HCG 3x5000 jednostek e4d i tamoxifen e1d. Poniżej wklejam wyniki badań, to co dla mnie dziwne to prolaktyna i estradiol nisko, dotychczas wziąłem w sumie 6 ampułek HCG a przysadka nadal ostro zblokowana. [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 2179 Data: 9/20/2018 7:52:33 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] po cyklu.cykl wygladal 4tyg on 4off 4on (do 75mcg max dojezdzalem)...razem z trenem,propiem,winem.Zrobilem badania na tarczyce po 3 tygodniach od odstawienia T3 no i jest podwyzszona (idzie w strone niedoczynnosci)nadal jaki czas jest potrzebny na unormowanie hormonu? zalanczam wyniki /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/74347ab680fc4949a1dbdb71ab0ec3ae.jpg

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1773 Data: 7/17/2013 8:52:20 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] takie: morfologia ob rozmaz estradiol prolaktyna lipidogram alat aspat jonogram testosteron kortyzol leciał cykl 16 tyg : test + wino + tren six bedzie czesc druga bo wyniki maja byc dopiero w piatek:// jestem 16 dni po odbloku /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/39e3c89972f54c08b563d8edc42d0359.jpg [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1375 Data: 1/20/2014 1:47:22 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, kilka tematów wcześniej pisałem o moich problemach z erekcją (jest słabsza niż przed cyklem, bardzo rzadko poranne erekcje itp.) i dziwnymi sutkami (możliwe że steatomastia bo zlapałem troche fata), więc postanowilem sobie zrobić badania, nie wiem co robić dalej, pozdrawiam Was serdecznie :) liczę na pomoc [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1679 Data: 7/29/2015 7:17:07 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań po cyklu

    Temat
    Doping

    Cześć. Po 3 miesiącach propa 75mg e2d w maju zacząłem odblok i jakiś miesiąc temu skończyłem. Dziś zrobiłem badania i tak mnie trochę zastanawia ten testosteron i estradiol... co powinienem z tym zrobic? Folikulotropina (FSH) 4,26 IU/l 1,50 — 12,40 Estradiol ↑ 57,48 pg/ml 7,63 — 42,6 Hormon luteinizujący (LH) 7,68 IU/I 1,70 — 8,60 Testosteron ↑ [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 547 Data: 7/22/2016 8:00:57 PM Liczba szacunów: 1
  • Jestem po odbloku ponad 5 tygodni, zrobiłem sobie dwa dni temu badania. Zrobiłem morfo, lipidowy, próby wątrobowe, kortyzol, shgb, estradiol, fsh, lh, prolaktyne i testa. Wyniki w morfo i fsh się nie zgadzają, w załączniku są zdjęcia. Dodam, że chciałbym w najbliższym czasie wejść na cykl teść+wino i nie wiem, czy jestem na niego gotów, tak więc [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 453 Data: 4/13/2017 4:03:42 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań po cyklu

    Temat
    Doping

    Witam, jestem po cyklu na propie solo 1-8 100 e2d, na odblok poszedl clam dzien po ost strzale zaczalem, mam 24tabl. Dzisiaj po zjedzeniu polowy zrobilem badania z ciekawosci i niby wszystko ok oprocz FSH: LH 5 norma 0.6-12 FSH 1,78 norma 0.95-11.95 Estradiol <88 norma 40-161 Prolaktyna 10.55 norma 3.45-19.4 Testosteron 22.48 norma 8.33-30.19 [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 214 Data: 2/18/2019 4:29:25 PM Liczba szacunów: 3
  • Jestem 5 tyg po 6tyg cyklu 1-6 ed 30mg stanazol 1-6 ed 10mg meta Po cyklu był odblok z 7 tab. clomidu Dziś odebrałem wyniki krwi Fsh 3,28 zakres referencyjny: 1,5-12,4 LH 4,18 zakres referencyjny: 1,7-8,6 Co sądzicie o wynikach? bo za tydzień planowałem wejść na cykl z omki.. robić czy poczekać jeszcze? dodam ze libido jest na dobrym poziomie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 401 Data: 1/25/2014 1:39:43 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań po cyklu

    Temat
    Doping

    cykl był z propa 25ml/100mg e2d + hcg 5000 w 5 strzałach co 3 dni po tym dwa listki cloma... co myślicie o wyniku badań ? Robić coś z tym estro ? http://s0.zmniejszacz.pl/wyniki%202_zmniejszacz-pl_877686.jpg

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1237 Data: 10/19/2012 7:53:35 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK:28 2. WAGA:92 3. WZROST:183 4. WYMIARY: -biceps:43 -klatka:115 -udo:65 -talia:~80 5. STAŻ NA SIŁOWNI:10 6. DIETA: -białko:~180 g -węglowodany:~ 280-300g -tłuszcz:~ 40-50g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Od dwóch lat jestem ON, dawki testosteronu przez ten czas: max 750mg/tydzień (enan,cypio,mix), Tren ace - max 300 mg/tydzień [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 988 Data: 9/22/2017 7:56:37 PM Liczba szacunów: 4