SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki HCT

  • niskie OB w krwi

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    że masz niskie OB... Do tego jeszcze trzeba wiedzieć że obecnie w diagnostyce laboratoryjnej nie ma pojęcia "Norma" ale "Zakres wartości referencyjnych" i oznacza to tyle,że wyniki w takim zakresie ma 97.5 % ludzi zdrowych. I tylu jest haczyk bo zostaje te 2.5% zdrowych którzy będą mieć wyniki wyższe lub też niższe a będą zdrowi... Taka po prostu

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-11-17 11:45:11 Liczba szacunów: 0
  • HTZ moja walka o lepsze zdrowie

    Post
    Doping
    PRO

    er to mnie ciągną pobolewają tzn ze sygnał z przysadki jest i coś próbują robić tylko przy 50 mg clom ed test powinien być wyższy bo patrząc na wyniki innych osób to maja lepsze wyniki ale nie ma co się oszukiwać prawie 3 lata na trt 200/250mg e7d /e8d swoje robi Badania po 2 mcach pct FSH 2,51 mIU/m

    Odpowiedzi: 168 Ilość wyświetleń: 16330 Data: 2018-07-02 19:01:22 Liczba szacunów: 1
  • Hormony tarczycy T3 i T4, a Bodybuilding

    Post
    Doping
    PRO

    4 , RDW-SD 43.0 , RDW-CV 13.5 , PDW 13.7 , MPV 11.3 , P-LCR 35.5 , PCT 0.22. Jak to bywa w polskiej służbie zdrowia rozpoznanie zajęło lekarzowi dosłownie minutę, spojrzał na wyniki i powiedział "Tak ma być, dziękuję". Ale jak oddawał mi wyniki dał mi swoją prywatną wizytówkę i stwierdził "To na wypadek gdyby miał pan jakieś wątpliwo

    Odpowiedzi: 84 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-10-18 22:09:23 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

    Post
    Doping

    g/dl 32,0 — 36,0 · RDW ¯ 10,73 % 11,0 — 15,0 · PLT 278,1 10^3/μL 150,0 — 450,0 · MPV ¯ 7,39 fL 8,0 — 11,0 · PCT 0,21 % 0,12 — 0,36 · PDW ¯ 19,78 % 25,0 — 65,0 wszystko wporządku czy udać sie do lekarza czekam jeszcze na wyniki hormonów,dieta wcześniej optymalna teraz też planuje tłuszczówke ale na zdrowych tłuszczach. Z góry dzięki za pomoc. Pzdr

    Odpowiedzi: 25741 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-09 19:54:56 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

    Post
    Doping

    Chłopaki też tak macie na dece, że wam ręce dretwieja (cierpną)? Na samym npp tego nie uswiadczylem. A wracając do problemu, zacznij od regularnego pomiaru ciśnienia oraz wykonania podst bad diag - czyli morfologii - i wrzuć mi wyniki. Albo sprawa ukł. sercowo-naczyniowego, albo sprawa rbc/hct lub kompilacja. Dość częsta sprawa na nandrolonie.

    Odpowiedzi: 25741 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-08-30 21:14:13 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    Korzystając z wolnej chwili, wrzucam wyniki badań z ostatniej hospitalizacji (wyniki z 03.08.2012) Morfologia: WBC - 8,5 (norma: 4-10) RBC - 4,39 (3,5-5,5) HGB - 14 (11-18) HCT - 42 (35-55) MCV - 95 (80-100) MCH - 31,1 (26-34) MCHC - 33,6 (31-37) RDW - 13,8 (11,5-14,5) PLT - 280 (150-400) MPV - 8,7 (6-11,5) PCT - 0,243 (0,12-0,36) PDW - 16 (8-18)

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-08 09:28:35 Liczba szacunów: 0
  • wyrostek? jelita? coś z brzuchem...

    Post
    Zdrowie i Uroda

    nie mam krwi w moczu. Więc sami chcieliście,to są wyniki z ostatniego pobytu w szpitalu morfologia w dniu przyjęcia: wbc 7,6 *10^3/mm^3 ly% 26,3 % mo% 7,2 % gr% 66,5 % ly# 1,9 *10^3/mm^3 mo# 0,5 *10^3/mm^3 gr# 5,2 *10^3/mm^3 rbc 4,29 *10^3/mm^3 Hgb 13,3 g/dL Hct 39,1 % mcv 91 fL mch 30,9 pg mchc 34 g/dL rdw 13,7 % plt 305 *10^3/mm^3 mpv 7,9 fL p

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 13900 Data: 2007-02-25 15:56:28 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    Witam znowu :-) Wczoraj wyszedłem ze szpitala poniżej aktualne wyniki: Morfologia: WBC - 7,10 (norma: 4-10) RBC - 5,03 (3,5-5,5) HGB - 15,2 (11-18) HCT - 46 (35-55) MCV - 91 (80-100) MCH - 30,1 (26-34) MCHC - 33,9 (31-37) RDW - 13,6 (11,5-14,5) PLT - 327 (150-400) MPV - 7,9 (6-11,5) PCT - 0,26 (0,12-0,36) PDW - 47,4 (40-60) Morfologia ok, wszystko

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-27 16:23:40 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    Jak wcześniej obiecałem - wrzucam wyniki z nefrologii - przyszły pocztą razem z wypisem, kiedy byłem poza domem: Morfologia: WBC - 7,37 (norma: 4-10) RBC - 4,8 (3,5-5,5) HGB - 14,4 (11-18) HCT - 43 (35-55) MCV - 89 (80-100) MCH - 30,1 (26-34) MCHC - 33,9 (31-37) RDW - 13,6 (11,5-14,5) PLT - 327 (150-400) MPV - 7,9 (6-11,5) PCT - 0,26 (0,12-0,36) P

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-26 22:16:28 Liczba szacunów: 0
  • [FIT]etrala/podsumowanie roku str 67

    Post
    Ladies SFD

    wczorajsze badania jednak okazały się marne mam obniżone wyniki, WBC kontrolowano dwukrotnie, dziś idę do lekarza je sprawdzić, ale oczywiście w ruch poszedł internet i już pierwsze obawy przede mną, poczytałam o leukopenii, która może być spowodowana przez choroby nowotworowe, nie zakładam od razu najgorszego, ale.. f*** znam lekarzy w swoim ośro

    Odpowiedzi: 1103 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-27 08:05:04 Liczba szacunów: 0
  • Boldenon a estradiol

    Post
    Doping

    Odebrałem wyniki badań dzisiaj. 25.01 miałem: test 4,48 e2 25,4 kortyzol 530,7 a to wyniki dzisiejsze: /SFD/2018/2/27/e718971131e843cab27afbd70168c925.jpg jak widać boldenon obniżył estro do dolnych widełek,niby nie dużo bo z 25 spadło do 10 przy dawkach 800mg bold 500mg test,zastanawiam się czy nie zmienić dawkowania 600mg na 600mg,odczuwam jednak

    Odpowiedzi: 515 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-27 18:02:43 Liczba szacunów: 0
  • NATURALNA GINEKOMASTIA i nie tylko-prosze nie kasować!!

    Post
    Doping

    re zatkane pory ale teraz objawy nadczynnosci:od 5 lat stan podgoraczkowy ok 37,5 , pobudzenie nerwowosc, , ciepla skora, niepokoj, klopoty ze spaniem, szybkie bicie serca, wyniki mam w normie otoo niektore z nich: ATNY-TG <20.0 (ponizej40 IU/ml ,ANTY-TPO 13 (norma ponizej 35IU/ml) ,testtosetron2,52 (3.0-10.6ng/ml) ,fT4 13.88pmol/l (norma 9.

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 13229 Data: 2007-01-21 23:23:28 Liczba szacunów: 0
  • Krystian Wolski: Przygotowania z Emilem Kaleńskim do MP, MEJ, MPJ 2016

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    Dane osobowe typu PESEL byś pozakrywał bo ktoś sobie weźmie kredyt %-) ja na okres postartowy, to wyniki nie są tragiczne. Wątroba pracuje mocniej, ale GGTP ok Estro trza zbić Nieco nisko masz MCH, MCV, HCT może lekki niedobór żelaza być

    Odpowiedzi: 572 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-15 13:17:03 Liczba szacunów: 0
  • Bardzo szybko się męcze

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Zrobiłem badania, dziś mam wyniki. lekarka powiedziała że wszystko w normie, coś tam mamrotała patrząc na EKG, ale była zdziwiona, bo nic specjalnego nie wykazało (poza wysokim tętnem). Dwa dni temu zapisała mi jakiś lek Bisocard, bo miałem podwyższone ciśnienie (145/100) i szybki puls (chwile potem zrobili mi EKG), ale nie biore na razie tego leku

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-11-09 12:33:25 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik kalikstat

    Post
    Usuniete tematy

    Korzystając z wolnej chwili, wrzucam wyniki badań z ostatniej hospitalizacji (wyniki z 03.08.2012) Morfologia: WBC - 8,5 (norma: 4-10) RBC - 4,39 (3,5-5,5) HGB - 14 (11-18) HCT - 42 (35-55) MCV - 95 (80-100) MCH - 31,1 (26-34) MCHC - 33,6 (31-37) RDW - 13,8 (11,5-14,5) PLT - 280 (150-400) MPV - 8,7 (6-11,5) PCT - 0,243 (0,12-0,36) PDW - 16 (8-18)

    Odpowiedzi: 856 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-08 09:29:21 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] hardstell redukcja z 196kg

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    temat troche poczytalem wyszlo ze mam niedoczynnosc a moze i chorobe hashimoto no to poszedlem do endokrynologa przy okzaji przed tym robilem rozne badania. Tutaj macie moje wyniki: Rok 2008 TSH - 2,8 ulU/ml FT4 - 15,7(37%) pmol/L FT3 - 5,1(38,1%) pmol/L Rok 2015 TSH(3 gen) - 4,65 ulU/ml FT4 - 14,82(28,2%%) pmol/L FT3 - 5,26(45,96%) pmol/L R

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 6744 Data: 2017-06-12 21:28:35 Liczba szacunów: 0
  • esortodox WYCINKA - PODSUMOWANIE STR 13

    Post
    Trening dla początkujących

    ok, mam wyniki hormonów i chyba wyszło szydło z wora kortyzol 27,06 (norma do 22,4) estradiol 12,6 (7,6-42) prolaktyna 11,4 (4-15) testosteron 4,9 (2-8) doczytałem dzisiaj, że wysoki kortyzol skutecznie uniemożliwia docięcie sylwetki w końcówce redukcji... i rzeczywiści od jakiegoś czasu stoję w miejscu. no i prolaktyna - czy niższy jej poziom pomó

    Odpowiedzi: 129 Ilość wyświetleń: 8870 Data: 2012-09-13 16:23:28 Liczba szacunów: 0
  • tommo666 / dziennik / bieg po zdrowie

    Post
    Trening dla początkujących

    d, niski poziom był spowodowany przemęczeniem, zapasy były bardzo duże. W efekcie zatrułem się suplementami żelaza. Wątroba jeszcze trochę to czuje, heh. OK, na początek może wyniki krwi - jak wyglądały 2 miesiące temu, 6 tygodni temu, dzisiaj. 6 tygodni temu był właśnie szczyt przemęczenia. RBC - 4,49 - 4,44 - 4,97 Czerwone krwinki, leciały w dół

    Odpowiedzi: 138 Ilość wyświetleń: 9211 Data: 2009-01-06 06:34:14 Liczba szacunów: 0
  • choroba stawów tylko nie wiem jaka :-(

    Post
    Zdrowie i Uroda

    pomyslalem ze wkleje jeszczer wyniki badan krwi co mialem na poczatku choroby robione, moze cos rozjasnią elektrolity: norma wapn - 9,8 mg/dl (( 8,8 - 10,8 )) fosfataza alkaiczna - 115 U/L (( 37 - 111 )) kwas moczowy - 4,5 mg/dl (( 3,0 - 7,0 )) crp - 2,1 mg/l (( <5,0 )) glukoza (surowica) - 75 mg/dl (( 74 - 110 )) fosfor - 2,9 mg/dl (( 2,5

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-11-22 18:27:01 Liczba szacunów: 0
  • Drugi Cykl się zbliża:)

    Post
    Doping

    Odebrałem wyniki badań dzisiaj. 25.01 miałem: test 4,48 e2 25,4 kortyzol 530,7 a to wyniki dzisiejsze: /SFD/2018/2/27/d6ab83dee0a4489bae60b4bd51038d3e.jpg jak widać boldenon obniżył estro do dolnych widełek,niby nie dużo bo z 25 spadło do 10 przy dawkach 800mg bold 500mg test,zastanawiam się czy nie zmienić dawkowania 600mg na 600mg,odczuwam jednak

    Odpowiedzi: 57 Ilość wyświetleń: 6744 Data: 2018-02-27 17:37:56 Liczba szacunów: 0