SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wpc protein opinie

  • Bialko sfd wpc protein plus opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Panowie jak jest z jakością smakiem i pienieniem sie w porównaniu do all nutrition?

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1616 Data: 2016-08-28 18:21:13 Liczba szacunów: 0
  • [DT] Bartwal

    Post
    Dzienniki Juniorów

    Dzień 13 - rest Dzisiaj i jutro odpoczynek. Niestety dziś będzie o wiele gorzej z dietą, bo mamy mikołajki na których na pewno będzie duuuużo alkoholu i dużo żarcia, które nie będzie super dobre dla ciała... :( Podczas dzisiejszego poranka poczytałem trochę o aminokwasach i suplementacji Beta-Alaniną, Leucyną, BCAA, EAA itp itd. Wywnioskowałem z te

    Odpowiedzi: 235 Ilość wyświetleń: 13136 Data: 2014-12-20 12:06:56 Liczba szacunów: 0
  • Białko

    Post
    Odżywki i suplementy

    Buzer, białka które wypisałeś rożnią się pomiędzy sobą składem i co za tym idzie przeznaczeniem. Choć są różne opinie, generalnie białka szybkowchłanialne (wpc, wpi) poleca się stosować rano i po treningu, białka wolno wchłanialne (kazeina, białko z jaj) przede wszystkim na noc. Niektóre z nich są miksem szybko i wolno wchłanialnych białek przez co

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1113 Data: 2004-09-22 21:09:18 Liczba szacunów: 0
  • MARIAN 17/ pods,str.179 i 196 new 240

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    A więc tak może w koncu czas dac to podsumowanie, bo dziś zakonczyłem plan 5x5 i do następnego poniedziałku odpoczywam, dziś w sumie starałem sie maxy sprawdzic ale o tym poźniej cykl trwał krócej niz plan bo na krete wszedłem podczas planu To po kolei zaczniemy: TRENING Trening był 5x5 który trwał prawie 12 tygodni bez przerwy, na początku byłem

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-08 22:18:29 Liczba szacunów: 0
  • tibes / REDUKCJA 2012 - Z bojlera do kaloryfera str. 140

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    ##### REDUKCJA 2012 - Z bojlera do kaloryfera ! ##### No to jedziemy z wycinką na lato. Planuje zrobić formę życia. Na początku czerwca wylatuje do USA, także mam 13 tygodni na wypalenie smalcu. Celem jest zarysowana kratka na brzuchu. Także muszę zejść minimum te 13-14cm z brzucha. Waga nie mam pojęcia, nie chciałbym schodzić poniżej 100, ale chyb

    Odpowiedzi: 2216 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-03-08 00:14:23 Liczba szacunów: 0
  • DT by Bzyk. Bodybuilding, cycling and eating.

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    Tytanov, to unoszenie dodatkowo wykonuję w specyficzny sposób. Standardowo ruch zaczynam mają ręce wzdłuż ciała chwytem młotkowym. Następnie dopiero w trakcie ruchu wykonuję supinację do środka. Natomiast tutaj ruch zaczynam lekko sprzed siebie i cały czas kciuk idzie w dół. Odnośnie samego kąta, to są i opinie, że 60 stopni, to jest w zupełności

    Odpowiedzi: 7800 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-09-11 22:51:30 Liczba szacunów: 1
  • WIELKI TEST / RYWALIZACJA 10 osób - ''Pasibrzuchy'' - podsumownie str.126!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki Panowie za wspólny teścik. Takie grupowe testy wyzwalają w człowieku dodatkową motywację. Mam nadzieje że jeszcze się zbierzemy kiedyś w tym gronie i zrobimy jakiś ciekawy test. Czy test udany ocenią inni użytkownicy. Jak dla mnie jest na lekki+ i jeszcze sporo pracy przede mną. Jeszcze raz Panowie dzięki wykonaliśmy kawał niezłej roboty.

    Odpowiedzi: 1625 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-28 16:24:22 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa 2b) nazwa produktu/produktów: Mass Activator, i Pure Creatine, SFD WPC Protein ECONO 3) staż 1 rok 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: 21 lat mam 65/176, czy mass+creatine to dobry pomysł, czy lepiej WPC+Creatine ? i czy prponujecie inne ekonomiczniejsze suple ? 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ic

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-10 19:10:13 Liczba szacunów: 0
  • Mały problem z redukcą .

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    A więc odnowa policzyłem i tak wyszło. :) Coraz bardziej mi się podoba :):):) 2088 = podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne (BMR) BMR x1,2 = 2505,6kcl - Dzienne zapotrzebowanie Białko 2,0 g białka na kg czyli 87x2.0= 174 g Białka Z tego co udało się doczytać to 1g białka to ~4 kcal a więc 4x174= 696 kcl Węglowodany ustawie na 170 g co daje 4x170

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 3160 Data: 2010-02-02 17:46:40 Liczba szacunów: 0
  • Mały problem z redukcą .

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Postanowiłem policzyć jak w przedszkolu i wyszło mi tak. CIEKAWE CZY DOBRZE ??? 2088 = podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne (BMR) BMR x1,2 = 2505,6kcl - Dzienne zapotrzebowanie Białko 2,0 g białka na kg czyli 87x2.0= 174 g Białka Z tego co udało się doczytać to 1g białka to ~4 kcal a więc 4x174= 696 kcl Węglowodany ustawie na 140 g co daje 4x1

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 3160 Data: 2010-02-01 22:41:02 Liczba szacunów: 0
  • Które białeczko

    Post
    Odżywki i suplementy

    Kupiłem pół roku temu kilka opakowań SFD WPC Protein V2 i było to najgorsze świństwo jakie piłem w życiu. Co prawda, wiele zależy do czego człowiek jest przyzwyczajony, przed zakupem czytałem opinie różnych osób, które chwaliły jego smak. Najtańsze podróbki coli z Biedronki też wielu smakują, a uważam że SFD WPC Protein V2 jest właśnie takim białki

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1064 Data: 2012-04-29 09:37:34 Liczba szacunów: 0
  • !!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 7 !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    o, do tego praca fizyczna(lekka). Białko będę używał w razie potrzeby, przy brakach w diecie, ok. 0-5 porcji w tygodniu. Edit: po przyjżeniu się składowi widzę że zarówno L-Leucyny, L-Izoleucyny, L-waliny, a także białka, w jednej porcji znajdę w wpc protein plus. Więc może jednak to pierwsze? Zmieniony przez - Preisio w dniu 2015-08-27 02:49:41

    Odpowiedzi: 1323 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-08-27 02:39:11 Liczba szacunów: 0
  • Pierwsze białko

    Post
    Odżywki i suplementy

    wiek: 23 lata 1) Czy complex bedzie rownie skuteczny jak wpc po treningu? 2) Czy moze olac kazeine i wolno wchlanialne bialka poniewaz katabolizm jest pojeciem wyolbrzymianym i z odpowiednia dieta nie powinien wystepowac? 3) Jest jeszcze taka opcja by kupic SFD Pure Casein wraz z SFD Wpc protein plus i spozywac je naprzemian w DNT i DT A tak poza t

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 930 Data: 2013-09-08 19:38:23 Liczba szacunów: 0
  • wpc

    Post
    Odżywki i suplementy

    SFD - SFD Wpc protein plus - 750g / 40zł K** 100% WPC 80 (Whey Protein Concentrate) - Białko - 2250g / aktualnie jest promo 116zł - bardzo dobre białko bez domieszek niepotrzebnych 80% dobre opinie i dobre smaki.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 385 Data: 2014-04-06 15:20:00 Liczba szacunów: 0
  • SFD - WPC Protein ECONO 80

    Post
    SFD

    Właśnie dostałem paczkę z SFD z WPC Protein econo v2 -smak orzech: Smak: 6/6 Rozpuszczalność:6/6 Piana:4+/6 Ogóle białko bdb patrząc stosunek cena/jakość. Mam jeszcze smak truskawkowo-bananowy zdam opinie jak tylko je otworze.

    Odpowiedzi: 410 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-09 20:59:26 Liczba szacunów: 0
  • Prosze o pomoc w dobraniu odzywki

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ok, dziękuję za kolejne opinie. Kreatyna kusi mnie z tego powodu, że zwiększa odporność i siłę, ale skoro mówicie, że na razie mam czekać, to dam sobie z tym spokój. A co do gainerów i białek, które konkretnie? Czy wystarczy mi sam gainer/białko? Czym np. różni się ten gainer: http://www.sfd.pl/sklep/Vitalmax_Whey_Pro_Gainer_1-opis274.html od teg

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 1526 Data: 2010-07-16 20:56:26 Liczba szacunów: 0
  • 6 składkowy test białek-opinie

    Post
    Odżywki i suplementy

    XXL Nutrition - Whey Delicious /SFD/Images/2015/6/23/6bf2c745150a459aafcac84f9926877e.jpg PEACH MANGO Smak 8/10 Smaczne, bardziej czuć mango niż brzoskwinię Rozpuszczalność 9/10 Rozpuszczalność super, nie trzeba dużo mieszać, żadnych grudek. Piana 8/10 Niewielka pianka na powierzchni. Gęstość: 7/10 Raczej rzadkie, ale fajna kremowa konsystencja Ogó

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 8916 Data: 2015-06-23 11:58:48 Liczba szacunów: 0
  • Ostrovit WPC 80 - 900g

    Post
    Odżywki i suplementy

    l 149zl - fakt, po przeliczeniu ceny za gram wychodzi taniej ale narazie chcialem cos do 100zl. Z tego co widze, to "VitaFit/SFD WPC Protein ECONO 80 - 750g" wychodzi cenowo podobnie to tej ostrowii a opinie lepsze. Tylko, ze nie wiem jak wypada w porownaniu sklad bo vitafit/sfd jest wpc a peak jakas mieszanka? Co lepiej w takim razie?

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 7293 Data: 2011-06-19 12:20:42 Liczba szacunów: 0
  • 10 miesięcy bez supli

    Post
    Odżywki i suplementy

    TomQ-MAG - dzięki wielkie za pomoc. Pomóż mi jeszcze tylko w jednej sprawie. Tak jak pisałem jadę cały czas na białku SFD Wpc protein plus (39zł) ale czytałem trochę o tańszym odpowiedniku WPCProtein ECONO 80 (31zł) i opinie są różne. Napisz mi swoją opinie warto zaoszczędzić te 8 zł czy raczej się nie opłaca. Z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1438 Data: 2011-04-24 13:44:26 Liczba szacunów: 0
  • Początek z IF

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Mięśnie jakieś mam na pewno raczej na samym tłuszczu nie jestem w stanie nosić np worków 50-70kg. Albo z miejsca wskoczyć na murek 50cm wyżej. to bardziej górna partie ciała mam mizerną niż dolna :) A do fotek nie będę się napinał. I tak pierwszy posiłek troche później bo na 12 nie dałem rady jak na razie "skromnie" i przez kolejne dni to raczej bę

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2096 Data: 2014-04-15 13:49:09 Liczba szacunów: 0