tydzień na przetrzymanie, jak nie przejdzie to lekarz. kabo te moje tłuszcze to przeważnie kurak - na serio rzadko wpada wieprzowina itp. Kurak = pierś z kurczaka? Moja szwagierka dziwi się, że mogę to jeść bo jej nie smakuje tak suche mięso. Kiedyś jadłem b.mało tłuszczu na redukcji i wtedy miałem problem z żylakami odbytu. Przy ostatnich [...]
[...] cholera wie czym... Co ciekawe-wołowina była dużo tańsza niz kurczaki-filetów właściwie nie było-sprzedawano kurczaki w całości.a najdroższa i najmniej dostepna była wieprzowina. Można zrobić proste doświadczenie: -w ciagu całego dnia zjedzcie 0,5 kg- 1 kg kurczaków a resztę wg uznania i apetytu-ale unikając słodkości i innych mocno [...]
Nie można dać się zwariować wszystkim teoriom świata. Najprostsze zasady na początek: 1. Każdy posiłek zbilansowany - białko węgle tłuszcze z dobrych źródeł 2. Dieta zróżnicowana, czyli raz drób, raz wieprzowina, raz jaja, razy ryby. Raz ryż, innym razem ziemniaki, kasza itp. 3. Nie głodować, tylko jeść a raczej się odżywiać
Ehh.. No pewnie na ok.170-180stopni, wrzucasz i czekasz az sie nie upiecze, ciezko mi powiedziec, szaszlyk z kurczka pewnie z ok,. 15 minut :),, wieprzowina z 30 a wolowina z 40 min.:) trzeba podgladac Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2010-05-16 02:31:42
Dzień V – Siłka wypiska z piątku Micha Pierwszy posiłek - Shake, kawa, witaminy, omega Drugi posiłek - Kurczak, ryż brązowy + marchewka Trzeci posiłek WPC + ryż paraboiled Siłka Czwarty posiłek WPC + ryż paraboiled + BCAA, Glutamina – od razu po treningu Piąty posiłek Wieprzowina + ryż brązowy, trochę surówki Trening Siłka [...]
REDUKCJA 5 czerwiec 2010r. Aero - bieg Czas: 44'30 Dystans:: ok. 8km W stosunku do czwartkowego biegu, gdzie biegłem tą samą trasą poprawiłem sie o ok. 4 minuty więc gut. W pierwszą stronę troche cięzko się biegło, bo brzuch bolał, w drugą już gładko wiec przyspieszyłem. Micha: 1. 4 jajka, jabłko, truskawki, ogórek 2. Kurak, ogórek, pomidor, [...]
arnold69 Moja rada jest taka : 0,5 litrowa butla oliwy z oliwek z tym że oliwę dozujesz w zależności od podaży innych źródeł tłuszczy np. tłusta wieprzowina . Do tego odżywka białkowa z której będziesz korzystał kiedy będzie brakowało źródeł białka . Mi by to wystarczyło awaryjnie